Asiasana: koronavirus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Lähityöhön paluuta porrastetaan mahdollisuuksien mukaan, väitöstilaisuudet avataan yleisölle

20.10.2021

Yliopiston koronajohto on linjannut, että yliopiston väitöstilaisuudet avataan yleisölle 25.10.2021 alkaen. Lisäksi muitakin yleisötilaisuuksia voi jälleen järjestää yliopistossa, mutta tiloja ei toistaiseksi vuokrata ulkopuolisille. Koronajohto suosittelee, että yliopistossa lähityöhön paluuta porrastetaan mahdollisuuksien mukaan. Yliopisto on koronavalomallin vihreällä tasolla kaikilla kampuksillaan.

Opiskelijoille suunnatut pop up -rokotustapahtumat jatkuvat

13.09.2021

Turun kaupunki jatkaa opiskelijoille suunnattujen pop up -rokotustapahtumien järjestämistä Kirkkotien terveysasemalla. Jatkossa sieltä voi hakea myös toisen rokoteannoksen, jos ensimmäisen saamisesta on kulunut vähintään kuusi viikkoa. Seuraavat pop up -rokotustapahtumat ovat perjantaina 17.9., torstaina 23.9. sekä perjantaina 1.10. klo 8.45 – 15.15. Kirkkotien terveysasemalla (osoite Kirkkotie 13).

Yliopiston koronarajoituksiin lievennyksiä lokakuussa

09.09.2021

Turun yliopiston koronajohto on linjannut, että epidemiatilanteen niin salliessa syyslukukauden toiseen periodiin lähdetään nykyistä lievemmin koronarajoituksin. Tavoitteena on paluu kampusarkeen, jossa lähikontakteja voidaan mahdollisimman turvallisesti kasvattaa. Toinen periodi alkaa 25.10.2021.

Tutkimuksella terveyttä: Korona pisti rajat kiinni ja virologit töihin

26.08.2021

Tutkimuksella terveyttä -juttusarjassa summataan syksyn aikana koronapandemian oppeja Turun yliopiston ja Tyksin tutkijoiden näkökulmasta. Miten eri tieteenaloilla reagoitiin uuteen koronavirukseen ja kuinka uusin tieto tuotiin nopeasti avuksi potilaiden hoitoon ja diagnostiikkaan? Entä miten voimme oppia elämään uuden viruksen ja sen aiheuttaman taudin kanssa?