BioCity Symposium järjestetään 33. kerran 29.–30.8.2024 – rekisteröityminen on nyt auki

15.03.2024

Vuosittainen BioCity Symposium järjestetään tänä vuonna 29.–30.8.2024 otsikolla Unleashing the power of metabolism. Tapahtuma järjestetään Mauno Koivisto -keskuksessa, BioCity-rakennuksessa. Rekisteröityminen symposiumiin on auki perjantaihin 16.8.2024 asti.

Vuodesta 1991 lähtien järjestetty BioCity Symposium on Turun bio- ja molekyylilääketieteilijöiden tärkein vuosittainen kokoontuminen. Puhujat ovat oman alansa kansainvälisiä huippututkijoita, ja tilaisuudet keräävät paikalle satoja osallistujia.

Tämän vuoden BioCity Symposiumin teemoja ovat immunometabolia, neurometabolia, energiatasapainon mekanismit, molekyyliravitsemus ja aineenvaihdunnan muokkaus. Symposium tarjoaa tutkijoille ja kliinikoille ainutlaatuisen tilaisuuden kuulla alan uusimmat saavutukset ja mahdollisuuden tutustua huippuosaajiin.

– Tänä vuonna puhujiksi on kutsuttu yksitoista kansainvälistä huippututkijaa, ja puhujalistaus on erinomainen. Symposiumin pääpuhuja on Memorial Sloan Kettering Cancer Centerin entinen johtaja Craig B. Thompson, jonka puhe käsittelee syövän aineenvaihduntaa, kertoo professori Klaus Elenius, BioCity Turun tieteellinen johtaja.

Lähetä abstrakti ja voit päästä puhumaan tutkimuksestasi suurelle yleisölle

Symposiumin osallistujat edustavat useaa eri tutkimussuuntaa molekyyli-, solu- ja rakennebiologian, biolääketieteen sekä kliinisen tutkimuksen alalta niin yliopistoista kuin yrityksistä. Lisäksi paikalle odotetaan runsaasti tohtorikoulutettavia ja postdoc-tutkijoita.

Tutkijoita kutsutaan osallistumaan symposiumin posterinäyttelyyn ja rekisteröitymisen yhteydessä jättämään posterin abstraktin. Abstraktien viimeinen jättöpäivä on perjantai 7.6.2023 klo 23:59 Suomen aikaa. Tilaa on 120 ensimmäiselle posterille.

Abstraktien perusteella ohjelmatoimikunta kutsuu kuusi tutkijaa pitämään lyhyen puheen symposiumissa. Viimeinen rekisteröitymispäivä symposiumiin on perjantaina 16.8.2024 ja tapahtuma on osallistujille ilmainen.

 

Symposiumin järjestää BioCity Turku -organisaatio, jonka pääasiallisena tehtävänä on tukea biotieteiden ja molekyylitieteiden tutkimusta Turun yliopistossa ja Åbo Akademissa. Vuoden 2024 visuaalinen ilme pohjautuu Richard Barnesin teokseen Gut Feeling.

 

Luotu 15.03.2024 | Muokattu 20.03.2024