Asiasana: matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Eurooppa-foorumissa turvallisuus nousi keskusteluissa aiempaa voimakkaammin esille

01.09.2023

Turvallisuus nousi kuudetta kertaa järjestetyn Eurooppa-foorumin puhutuimmaksi aiheeksi. Nato, suhteet Venäjään, Ukrainan sota, mutta myös arviot Yhdysvaltain tulevaisuudesta ja sen mukanaan tuomat epävarmuudet vilahtivat valtaosassa keskusteluja. Tapahtuman päävastuullisen järjestäjän, Eurooppa-Foorumi Turussa ry:n hallituksessa Turun yliopistoa edustava vararehtori Piia Björn kiittää monipuolista ohjelmaa. – Tallenteista saa nopean katsauksen ajankohtaisista teemoista, Björn vinkkaa.

Lastentapahtuma Vappusumppu

Aika

1.5.2023 klo 10.00 - 14.00
Synapsi ry järjestää jälleen suositun ja riemukkaan Vappusumppu-lastentapahtuman Yliopistonmäellä 1.5.2023. Tervetuloa sukeltamaan vedenalaiseen maailmaan! Tapahtumassa on kaikenlaista hauskaa tekemistä perheen pienimmille, kuten kasvomaalausta, ongintaa, kierros yliopiston eläinmuseossa...

Aboa Tech Talks webinaarin teemana kiertotalous 3.3.2023

09.02.2023

Turun yliopistot ovat syksyllä 2021 aloittaneet yhteistyössä Turun Tiedepuiston kanssa yhteisen Aboa Tech Talks -webinaarisarjan, joka keskittyy uusiin teknologioihin ja kestävään kehitykseen. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja tapahtuman kieli on englanti. Seuraava webinaari 3.3.2023 klo 9-11 käsittelee kiertotaloutta.