Hoitotieteen joulukuisessa kansainvälisessä symposiumissa keskustellaan potilaan voimavaraistumisesta

10.07.2023

Hoitotieteen laitoksen tutkimusalaohjelma järjestää kansainvälisen ”Empowering Patient Education 15th Anniversary Symposiumin” 13.12.2023. Symposiumiin abstraktienjättö on auki 30.8. asti.

Hoitotieteen laitoksen joulukuisessa symposiumissa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja potilasohjauksesta, terveyden tukemisesta ja kansalaisten voimavaraistumisesta. Tilaisuus järjestetään 13.12.2023 Haartman-salissa Tyksin T-sairaalassa.

Ilmainen, luonteeltaan tieteellinen ja sote-/hyvinvointialan tutkijoille, opettajille, opiskelijoille, asiantuntija- ja johtotehtävissä oleville suunnattu tilaisuus tähtää lisäämään yhteistyötä ja tiedonvaihtoa ajankohtaiseen teemaan, voimavaraistumista tukevaan potilasohjaukseen liittyen.

– Sote-uudistuksen ja väestörakenteen muutoksen myötä voimavaraistumista tukevan potilas- ja palveluohjauksen merkitys terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä korostuu entisestään. Symposium on arvokas mahdollisuus verkostoitumiseen, parhaiden käytäntöjen jakamisen ja uusien näkökulmien saamiseen, sanoo symposiumin järjestelyistä vastaava väitöskirjatutkija Saija Inkeroinen.

Tilaisuuden puhujat ja ohjelma tarkentuvat lähempänä sen päivämäärää ja päivittyvät sen verkkosivuille. Symposium tarjoaa myös alan tutkijoille mahdollisuuden kertoa tutkimuksestaan kollegoilleen. Abstraktin jättöaika on auki 30.8. asti.

Lisätietoja:

Väitöskirjatutkija Saija Inkeroinen
saanin@utu.fi

Luotu 10.07.2023 | Muokattu 10.07.2023