Asiasana: Tapahtuma

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Tiede- ja taidetapahtuma ABOAGORA on elokuussa tulen äärellä – Tutustu tapahtuman ohjelmaan

17.06.2021

Tieteitä ja taiteita yhdistävä ABOAGORA hohkaa tänä vuonna tulen lämpöä. Kolmipäiväisessä symposiumissa tulta tarkastellaan sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti muun muassa kulttuurintutkimuksen, luonnontieteiden, kirjallisuuden, kuvataiteen, musiikin sekä esittävän taiteen keinoin. ABOAGORA: Fire järjestetään Sibelius-museossa ja verkkotapahtumana 18.–20. elokuuta 2021.

Osta tilalta -päivä kutsuu varsinaissuomalaiset kuluttajat makumatkalle maalle

08.09.2020

Tulevana lauantaina 12.9. varsinaissuomalaiset kuluttajat voivat valita yli 30 maatilasta itselle kiinnostavimmat vierailukohteet. Osta tilalta -päivänä pääsee kurkistamaan tämän päivän maatilan elämään ja ruoan tuotannon menetelmiin sekä tekemään herkullisia ostoksia maatilojen puodeista. Turun yliopisto on mukana tapahtuman järjestämisessä niin valtakunnallisesti kuin Varsinais-Suomen alueella.

Tapahtumateollisuus järjestäytyy – disruptiolaboratorio raportoi

11.06.2020

Tapahtumateollisuus on valtava, mutta näkymätön ala. Alalla pitkään kytenyt järjestäytymisen tarve syttyi ilmiliekkeihin koronan aiheuttaman täydellisen pysähdyksen myötä. Disruptiolaboratorio tekee yhteistyötä Tapahtumateollisuus ry:n, alan uuden edunvalvonta- ja kattojärjestön kanssa, jonka perustamiskokous pidettiin 10.6.2020.

Tiederisteily SciCruise innostaa lapsia ja nuoria tieteen ja teknologian pariin

12.12.2019

Tiederisteily SciCruise on suunnattu suomalaisille ja ruotsalaisille koululaisille, opiskelijoille, opettajille ja lapsiperheille. Tapahtumassa on tarjolla monipuolinen kattaus työpajoja, näyttelyjä, luentoja ja kilpailuja erityisesti Itämereen, tieteeseen ja teknologiaan liittyen. Tapahtuma järjestetään 14.–15.4.2020, ja siihen tulee ilmoittautua viimeistään 31.1.2020.