Asiasana: Tapahtuma

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Pohjoismaiset rokoteohjelmat ja Suomen olympiajoukkueen flunssatilanne aiheina huippukongressissa Turussa

29.05.2019

Pohjoismaissa kiertävä kolmepäiväinen ScanVir 2019 -kongressi järjestetään Turussa 3.-5.6.2019. Turun yliopiston biolääketieteen laitoksen virusopin järjestämään kongressiin saapuu noin 150 virologisen tutkimuksen ja diagnostiikan huippuosaajaa Pohjoismaista ja muualta Euroopasta. Turkuun on järjestetty kattava katsaus pohjoismaisesta virustutkimuksesta.

Eurooppalainen tiedeshow Turussa 14. huhtikuuta – yleisölle vapaa pääsy

09.04.2019

Jos haluat nähdä kuplivan hauskan ja vauhdikkaan show’n ja olet kiinnostunut luonnontieteistä ja tekniikasta, kannattaa ottaa kurssi kohti Turun Forum-kauppakeskusta sunnuntaina 14. huhtikuuta 2019. Korttelin sisäpihalla järjestetään tuolloin tiedeshow, jossa tutkijat ja tieteenharjoittajat eri puolilta Eurooppaa esittävät parhaita jippojaan ja näyttäviä tiedekokeita.

Ilmoittautuminen Lasten yliopiston tiedeluennoille ja -leireille alkaa 8.3.

07.03.2019

Turun yliopiston järjestämille Lasten yliopiston opastuskierroksille, luennoille ja leireille voi ilmoittautua perjantaina 8.3.2019 klo 12 alkaen. Opastuskierroksilla sukelletaan sademetsän saloihin ja luennoilla ihmisten makumaailman ihmeisiin sekä arkeologian aarteisiin. Leirien teemoina ovat tänä vuonna fysiikka, tähtitiede, robotiikka ja luonnontiede.