Asiasana: Tapahtuma

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Tiede- ja taidefestivaali Aboagorassa pohditaan maata, maapalloa ja niiden tulevaisuutta

19.08.2019

Tieteiden ja taiteiden välistä vuoropuhelua edistävässä Aboagora-tapahtumassa syvennytään elämän peruselementteihin tänä vuonna alkavassa The Five Rings -teemakokonaisuudessa. Ensimmäisenä on vuorossa maa, jota tarkastellaan muun muassa arkeologian ja geologian, ympäristö- ja eläinhistorian, kulttuuriperinnön, ekoteologian, runouden, performanssitaiteen ja kuvataiteen keinoin. Aboagora järjestetään Sibelius-museossa 21.–23. elokuuta 2019.

Pohjoismaiset rokoteohjelmat ja Suomen olympiajoukkueen flunssatilanne aiheina huippukongressissa Turussa

29.05.2019

Pohjoismaissa kiertävä kolmepäiväinen ScanVir 2019 -kongressi järjestetään Turussa 3.-5.6.2019. Turun yliopiston biolääketieteen laitoksen virusopin järjestämään kongressiin saapuu noin 150 virologisen tutkimuksen ja diagnostiikan huippuosaajaa Pohjoismaista ja muualta Euroopasta. Turkuun on järjestetty kattava katsaus pohjoismaisesta virustutkimuksesta.

Eurooppalainen tiedeshow Turussa 14. huhtikuuta – yleisölle vapaa pääsy

09.04.2019

Jos haluat nähdä kuplivan hauskan ja vauhdikkaan show’n ja olet kiinnostunut luonnontieteistä ja tekniikasta, kannattaa ottaa kurssi kohti Turun Forum-kauppakeskusta sunnuntaina 14. huhtikuuta 2019. Korttelin sisäpihalla järjestetään tuolloin tiedeshow, jossa tutkijat ja tieteenharjoittajat eri puolilta Eurooppaa esittävät parhaita jippojaan ja näyttäviä tiedekokeita.