Asiasana: Aboagora

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Tiede- ja taidetapahtuma ABOAGORA antaa elokuussa tuulten kuljettaa – Tutustu tapahtuman ohjelmaan

21.06.2022

Tieteitä ja taiteita yhdistävässä ABOAGORAssa puhaltavat tänä vuonna monenlaiset tuulet. Kolmipäiväisessä symposiumissa tuulta ja ilmaa tarkastellaan sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti muun muassa luonnontieteiden, ihmistieteiden, valokuvauksen, musiikin sekä kuva- ja esittävän taiteen keinoin. ABOAGORA ”Wind” järjestetään Sibelius-museossa 24.–26. elokuuta 2022.

Tiede- ja taidetapahtuma ABOAGORA on elokuussa tulen äärellä – Tutustu tapahtuman ohjelmaan

17.06.2021

Tieteitä ja taiteita yhdistävä ABOAGORA hohkaa tänä vuonna tulen lämpöä. Kolmipäiväisessä symposiumissa tulta tarkastellaan sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti muun muassa kulttuurintutkimuksen, luonnontieteiden, kirjallisuuden, kuvataiteen, musiikin sekä esittävän taiteen keinoin. ABOAGORA: Fire järjestetään Sibelius-museossa ja verkkotapahtumana 18.–20. elokuuta 2021.

Tiede- ja taidetapahtuma Aboagorassa tutkitaan vedenalaista maailmaa

12.08.2020

Tieteitä ja taiteita yhdistävässä Aboagora-tapahtumassa uppoudutaan tänä vuonna vedenalaiseen maailmaan. Kolmipäiväisessä symposiumissa vettä tarkastellaan muun muassa meribiologian, musiikin, ympäristö- ja eläinhistorian, kirjallisuuden ja yhteiskuntatieteiden keinoin. Aboagora järjestetään 19.–21. elokuuta 2020 Sibelius-museossa ja verkossa.