Minna Stolt jäseneksi Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow -yhteisöön

08.09.2020

Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen yliopistonlehtori, dosentti Minna Stolt on kutsuttu jäseneksi jalkaterapian arvostettuun kansainväliseen yhteisöön Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow’hun. 

Minna Stolt

Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow on vuonna 1599 perustettu kansainvälinen terveydenhuollon ammattilaisten yhteisö, jonka tarkoituksena on edistää potilaiden hyvää hoitoa ja eri ammattien osaamista. Se on yksi Skotlannin ja maailman vanhimmista terveydenhuollon ammattilaisia kouluttavista yhteisöistä.  

Minna Stolt on kutsuttu yhteisön jalkaterveyteen keskittyvän osaston Faculty of Podiatric Medicinen jäseneksi. Tunnustus myönnetään Stoltille hänen ansioistaan potilaiden jalkaterveyden tutkimuksen alueella.

− Arvostan tätä tunnustusta suuresti. Tuntuu hyvältä saada näin korkeatasoinen kunnianosoitus oman alani kansainvälisesti erittäin arvostetulta taholta. Tunnustus osoittaa suomalaisen jalkaterveyden tutkimuksen merkityksen. Toivon, että tämä edistää alan tunnettuutta ja innostaa nuoria tutkijoita jalkaterveyden tutkimuksen pariin. Kiitos myös Turun yliopiston hoitotieteen laitokselle, joka on rohkeasti mahdollistanut jalkaterveyteen kohdistuvan tutkimuksen ja tukenut sitä monin tavoin, Stolt kiittää. 

Stolt on peruskoulutukseltaan jalkaterapeutti (AMK). Hän on toiminut vuodesta 2006 lähtien Turun yliopiston hoitotieteen laitoksella ja tehnyt jalkaterveyteen kohdistuvaa tutkimusta.

Minna Stolt virtuaalisen kutsuseremonian materiaaleissa

Koronarajoituksista johtuen kutsuseremonia toteutettiin virtuaalisesti.

Luotu 08.09.2020 | Muokattu 08.09.2020