Tulevaisuuden teknologiat ja digitaalinen maailma

Digitaalisuus ja uudet teknologiat sekä materiaalit muuttavat maailmaamme joka päivä ja haastavat tapaamme ajatella ja toimia. Mittakaava ulottuu aineen pienistä rakenneosista aina avaruuden ilmiöihin. Tekoäly antaa mahdollisuuden hyödyntää erilaisia tietomääriä entistä laajemmin ja tehokkaammin. Uudet avauksemme tekniikan koulutuksessa täydentävät monitieteistä kokonaisuutta. Tarvitsemme myös eettistä, moraalista ja yhteiskunnallista pohdintaa muutoksen keskellä.

Suomen Akatemian rahoittamia profilaatiohankkeita

Digitaaliset tulevaisuudet

Digitaaliset tulevaisuudet on Suomen Akatemian rahoittama Turun yliopiston profilaatiohanke.

>Hankkeen verkkosivulle

Johtoryhmä

Uusimpia julkaisujamme

Statistical and Machine Learning Techniques in Human Microbiome Studies: Contemporary Challenges and Solutions (2021)