Mies ja nainen opiskelemassa pöydän ääressä kannettavat tietokoneet edessään.

Ilmoittautuminen avoimen yliopiston opintoihin on käynnissä

14.08.2020

Tervetuloa mukaan avoimen yliopiston opintoihin! Ilmoittautuminen suurimpaan osaan opinnoista on jo käynnissä.

Ilmoittautuminen Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa on käynnissä yliopiston itse järjestämiin humanistisiin, kasvatustieteellisiin, luonnontieteellisiin ja tietojenkäsittelytieteiden, lääketieteellisiin, oikeustieteellisiin ja yhteiskuntatieteellisiin opintoihin. Tarkista ilmoittautumisajan päättyminen opintojen opetusohjelmasta. Opetusohjelmiin voit tutustua Opintotarjonta-sivuilla.

Sote-akatemian Monitieteiseen sosiaali-, terveys- ja sivistysalan opintokokonaisuuteen 15 op tai 25 op voi ilmoittautua 11. - 24.8.2020. Jos opiskelijakiintiöön jää tilaa, voi ilmoittautua myös yksittäisille kursseille 25.8. alkaen.

Tekoälyn monitieteisen opintokokonaisuuden kursseille alkaa ilmoittautuminen 17.8.

Kauppakorkeakoulun I opetusperiodin kursseille on ilmoittautumisaika 20. - 26.8.2020 (opinnot Turussa) ja 18. - 26.8.2020 (opinnot Porissa), ilmoittautumisaika II opetusperiodin kursseille on 8. - 15.10.2020 (opinnot Turussa) ja 7. - 14.10.2020 (opinnot Porissa).

Opintotarjonnassa uusia MOOC-kursseja

MOOC-kursseilla voit kehittää osaamistasi joustavasti ja maksutta ympäri lukuvuoden. Jos MOOCeista haluaa tehdä opintosuorituksen, voi ilmoittautua avoimen yliopiston opiskelijaksi. Monitoimijaisen lapsi- ja perhepalveluosaamisen perusteet 2 op -kurssille voi jo ilmoittautua, Koulu lasten hyvinvointiympäristönä 2 op -kurssin ilmoittautuminen aukeaa 25.8., Tekoälyakatemian AI & Cybersecurity 2 op -kurssin 1.10.

Ilmoittautuminen avoimen yliopisto-opetuksen yhteistyöoppilaitosten järjestämiin opintoihin

Ilmoittautumisajat vaihtelevat, joten tarkista ne oppilaitoksesta ja ilmoittaudu ensin suoraan oppilaitokseen. Tutustu opintotarjontaan Opinnot paikkakunnittain -sivulla.

Ilmoittautumisohjeet maksuttomiin opintoihin työttömille työnhakijoille

Tutustu yleisiin ilmoittautumisohjeisiin ja lue lisää sivulta Opiskelu työttömänä.

Luotu 14.08.2020 | Muokattu 14.08.2020