Avoimen yliopiston koulutustarjonta

Opintotarjonta avoimessa yliopistossa

Arkeologiasta tulevaisuudentutkimukseen, taloustieteestä fysiikkaan - avoimen yliopiston opinnoissa on valinnanvaraa

Avoimessa yliopistossa voi opiskella Turun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja kaikista tiedekunnista, kymmenistä oppiaineista. Voit valita oman kiinnostuksesi mukaan opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä opintojaksoja/kursseja. Tarjonta vaihtelee jonkin verran vuosittain.

Voit tutustua opintotarjontaan ajankohdan mukaan, oppiaineittain ja tiedekunnittain. Voit tutustua erikseen myös verkko-opintoihin ja tarjontaan paikkakunnittain. Opetusohjelmista näet, mitä opintoja oppiaineista on tarjolla ja milloin, missä ja miten niitä järjestetään. Opetusohjelmissa ovat myös ilmoittautumisajat ja maksutiedot.

Jos yliopisto-opinnot eivät ole sinulle tuttuja, tutustu Opiskelu avoimessa yliopistossa -sivuihin.

Opetusohjelmat ajankohdan mukaan (kaikki opinnot):

Suurin osa opintokokonaisuuksista alkaa syyskuussa, mutta opintoja on tarjolla myös ympäri vuoden. Jos linkki ei aukea suoraan ajankohdan listaan, klikkaa linkkiä uudestaan!

> Syyslukukaudella 2020 alkavat opinnot

> Kevätlukukaudella 2021 alkavat opinnot

> Kesän 2021 opinnot Kaikki tiedot julkaistaan viimeistään 28.2. Opintoja järjestetään 3.5. alkaen ja ilmoittautuminen alkaa porrastetusti 19.4.

Opetusohjelmat julkaistaan Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa. Palvelussa voit selata myös aiempia opetusohjelmia, ks. opinto-opas.

Avoimen yliopisto-opetuksen yleisesite:

> Opintoesite 2020 - 2021 (pdf)