Avoimen yliopiston koulutustarjonta

Opintotarjonta avoimessa yliopistossa

Arkeologiasta tulevaisuudentutkimukseen, taloustieteestä fysiikkaan - avoimen yliopiston opinnoissa on valinnanvaraa

Avoimessa yliopistossa voi opiskella Turun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja kaikista tiedekunnista, kymmenistä oppiaineista. Voit valita oman kiinnostuksesi mukaan opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä opintojaksoja/kursseja. Tarjonta vaihtelee jonkin verran vuosittain. Suurin osa opintokokonaisuuksista alkaa syyskuussa, mutta opintoja on tarjolla myös ympäri vuoden.

Lukuvuoden 2021 - 2022 opintotarjonnan tiedot on jo pääosin julkaistu. Kaikki syyslukukauden tiedot julkaistaan viimeistään elokuun alussa, kevätlukukauden osalta viimeistään marraskuussa.

Tarjontaan voi tutustua:

  • opintojen esittelysivuilla (ks. linkit alla). Sivuilla kerrotaan yleisesti oppiaineista ja niistä tarjolla olevista opinnoista. Sivuilla ovat myös linkit yliopiston opinto-oppaaseen, jossa ovat opintojen sisällölliset kuvaukset ja tiedot opetus- ja opiskelutavoista sekä aikatauluista. Esittelysivuilla kerrotaan myös ilmoittautumisajoista.
  • yliopiston opinto-oppaan avulla. Voit selata tietoja tiedekunnittain.
    > Opinto-opas
  • avoimen yliopiston ilmoittautumispalvelussa, jossa voi tehdä hakuja tarjonnasta oppiaineen tai opintojen nimellä tai opetusmuodon mukaan.
    > Ilmoittautumispalvelu

Opintotarjonta on julkaistu kesän 2021 opintoihin asti Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa.

Vinkki: Jos yliopisto-opinnot eivät ole sinulle tuttuja, tutustu Opiskelu avoimessa yliopistossa -sivuihin.