Kirjojen lainaaminen ja varausten nouto onnistuu 1.4.2020 alkaen

31.03.2020

Opiskelun, opetuksen ja tutkimuksen edellyttämien painettujen aineistojen lainaaminen Turun yliopiston kirjastosta turvataan poikkeusjärjestelyin 1.4.2020 alkaen. Palvelu on suunnattu vain TY:n opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Kirjasto avaa väliaikaiset varausten noutopisteet Educariumin kirjastolle ja Opettajankoulutuslaitoksen kirjastolle Raumalla. Poikkeustilanteen aikana voi noutaa jo saapuneita, mutta yliopiston kiinnimenon takia hakematta jääneitä varauksia ja varata myös hyllyssä olevia, lainattavia kirjoja mistä tahansa Turun yliopiston kampusalueen kirjaston toimipaikasta.

Voit tilata painetun aineiston Volter-tietokannan kautta ja noutaa sen joko Educariumin tai Opettajankoulutuslaitoksen kirjaston noutopisteeltä. 

Educariumin noutopiste (Assistentinkuja 5) avataan ke 1.4. pyöräkatoksen sisäänkäynnin tuulikaapissa ja Rauman noutopiste (Seminaarikatu 1) Opettajankoulutuslaitoksen kirjastolla ke 8.4. 

Lue tarkemmat ohjeet ja aukioloajat.

Tilaathan käyttöösi vain ja ainoastaan opiskelussa ja tutkimuksessa tarvitsemiasi aineistoja. Pyrimme toimittamaan aineistot käyttöösi mahdollisimman nopeasti, mutta toimintakapasiteettimme on tällä hetkellä rajallinen. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilaamasi aineistot ovat noudettavissa. 
 

Luotu 31.03.2020 | Muokattu 01.04.2020