Hammaslääketiede, hammaslääketieteen lisensiaatti (5,5 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• pidät ihmisläheisestä ja pikkutarkasta työskentelystä
  • et pelkää sosiaalisia tilanteita
  • olet kiinnostunut biologiasta, mekaniikasta, eri materiaaleista ja rakentamisesta

Hammaslääkärin opinnoissa tieteeseen perustuva akateeminen osaaminen yhdistyy kädentaitoihin. Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä hammaslääkärinä perusterveydenhuollossa, yksityisellä sektorilla tai sairaalassa, mutta toisaalta voit suuntautua myös eri asiantuntijatehtäviin tutkimus-, opetus- tai kaupalliselle alalle sekä hakeutua erikoistumiskoulutukseen toimittuasi vähintään 2 v. hammaslääkärinä.

Jo peruskoulutusvaiheessa saat monitahoisen asiantuntijuuden eri hammaslääketieteen osa-alueilla. Kliinisiä taitoja harjoitellaan ohjatusti Turun kaupungin Opetushammashoitolassa sekä ulkopaikkakunnilla, jolloin jo opintojen aikana kohtaat monipuolisesti erilaisia perusterveydenhuollon potilaita.

Turun yliopiston hammaslääketieteen laitos on vahvasti tieteellinen ja kansainvälinen yhteisö, jossa on kannustava ilmapiiri. Opiskelijoiden oma kandiseura on myös tiivis ja aktiivinen. Lisäksi jokainen hammaslääkäriksi opiskeleva saa Turussa mentorin: hammaslääkärin, joka tukee ammattiin kasvua koko opiskelun ajan.

Sitaatti_med_Juho-Regina_hammasl_opiskelija
Tulin opiskelemaan hammaslääketieteelliseen, koska haluan tehdä työtä jolla on merkitystä ja josta on oikeasti apua! Täällä pääsee myös heti alusta asti tekemään alaan liittyviä käytännön töitä.
Juho Regina
hammaslääketieteen opiskelija
Get inspired by the future.
Meillä valmistut työhön, joka innostaa ja inspiroi.
  • hammaslääkäri
  • tutkija