Psykologia, psykologian kandidaatti ja psykologian maisteri (3 v + 2,5 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet kiinnostunut ihmisen käyttäytymisestä ja ihmismielen toiminnoista
  • haluat oppia lisää ihmisen persoonallisuudesta ja sen kehittymisestä syntymästä aikuisuuteen
  • haluaa oppia soveltamaan hankkimiasi tietoja ja taitoja psykologin ammatissa

Psykologian opiskelu yliopistossa tarjoaa tutkittua tietoa arvelujen ja luulojen tilalle. Psykologian koulutus on ensisijaisesti psykologin ammattiin johtavaa, se tarjoaa samalla myös erikoispsykologin jatkokoulutuskelpoisuuden. Valmistuneiden psykologien työllisyystilanne on hyvä.

Opetuksessa hyödynnetään Turun yliopiston psykologian tutkimuksen vahvuusalueita kuten neuro- ja kehityspsykologiaa, evoluutiopsykologiaa ja kliinistä psykologiaa, jota opiskellaan moniammatillisella opetusklinikalla aidoissa asiakastilanteissa. Turun yliopiston psykologian oppiaine onkin sijoittunut hyvin kansainvälisissä alan tutkimusvertailuissa.

Opetusta annatetaan usein pienryhmissä, joka mahdollistaa opettajien ja opiskelijoiden väliset luottamukselliset ja avoimet suhteet. Opetusta kehitetään keräämällä opiskelijoilta palautetta jokaisen opintokokonaisuuden jälkeen, ja koulutuksen keskeyttämisprosentti on olematon.

Sitaatti_soc_psykologia_Noel-Niskanen_opiskelija
Meiltä löytyy tosi monipuolista osaamista, sekä teoreettista että kliinistä. Opiskelussa on parasta ollut yhteishenki ainejärjestössä ja yliopistossa.
Noel Niskanen
psykologian opiskelija
Get inspired by the future.
Meiltä valmistut työhön jossa voit vaikuttaa

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• psykologi