Turun yliopiston ja avoimen yliopisto-opetuksen tiedote koronaviruksesta

14.03.2020

Päivitetty 14.5.2020 tietoa poikkeustilasta palautumisesta

Yliopiston ohjeet koronavirustilanteessa -sivulla tiedotetaan yliopiston toiminnasta poikkeustilassa sekä palautumissuunnitelmista. Poikkeustilajärjestelyt tulivat voimaan ma 16.3.2020 alkavalla viikolla. 14.5. lähtien yliopistossa aloitetaan tilojen hallittu ja vaiheittainen käyttöönotto. Rakennukset pidetään edelleen suljettuina.

Avoimessa yliopisto-opetuksessa noudatetaan Turun yliopiston ohjeistusta.

Opetus- ja opiskelujärjestelyt

• Etäopetus ja -opiskelu jatkuu 31.7.2020 asti.
  • Turun yliopiston kirjasto palvelee verkon välityksellä, samoin IT-palvelupisteet. Lue lisää yliopiston tiedotteesta.
  • Exam-tenttitilat ovat käytössä rajoitetusti 18.5. alkaen. Ilmoittautuminen Exam-tentteihin avataan 14.5. Avoimen yliopiston opiskelijat pääsevät Turun yliopistossa sijaitseviin tenttitiloihin käyttämällä voimassa olevaa kulkutunnistetta, ks. ohjeet kulku- ja tulostuslätkästä. Opiskelu avoimessa yliopistossa -sivulta. Jos sinulla ei ole pääsyä tenttitiloihin, ota yhteyttä osoitteeseen exam@utu.fi. Tiedot tenttitilojen käytöstä päivitetään sähköisen tenttipalvelun ohjesivuille. Tutustu niihin huolellisesti ennen tenttiä.
  • Avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijat saavat opintokohtaiset ohjeet opetus- ja opintosuoritusjärjestelyistä. Epäselvissä asioissa voi ottaa yhteyttä oppiaineen suunnittelijaan.

Opintotoimisto ja opintoneuvonta palvelevat etänä

Avoimen yliopiston opintotoimisto ja kauppakorkeakoulu palvelupiste on suljettu. Voit ottaa yhteyttä opintotoimiston ja opintoneuvonnan palveluihin sähköpostitse tai puhelimitse. Ks. Opintotoimiston ja opintoneuvonnan yhteystiedot

• Tarvitsetko otteen opintosuorituksistasi? Avoimen yliopiston opiskelija voi tulostaa sähköisen suoritusotteen Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa. Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun ja valitse ylävalikosta Opintosuoritukset > Ote PDF-tiedostona. Jos opinto-oikeutesi on päättynyt, eikä sinulla ole pääsyä Avoimen yliopiston Nettiopsuun, voit ottaa Luo tunnus -toiminnolla uudelleen käyttöön ns. ilmoittautujatunnuksen. Ohje: valitse Luo tunnus > Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun  ja rekisteröidy. Tämän jälkeen valitse Opintosuoritukset > Ote PDF-tiedostona.
Luotu 14.03.2020 | Muokattu 14.05.2020