Asiasana: Poikkeusjärjestelyt

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Kirjastot avataan rajoituksin 10.1.2022 alkaen yliopistoyhteisön jäsenille

07.01.2022

Kirjaston kaikki kuusi kirjastoyksikköä Turussa sekä Opettajankoulutuslaitoksen kirjasto Raumalla avataan kulkuoikeudellisten yliopistolaisten käyttöön normaalein palveluajoin 10.1.2022. Kirjastojen opiskelutilat ja ryhmätyöhuoneet ovat käytössä toistaiseksi, kirjastojen 24/7-tilat ovat auki kulkuoikeuksien sallimina aikoina. Raision sanomalehti- ja pienpainatepalvelut palvelee asiakkaita etukäteisvarauksella.

Kirjastot avataan rajoitetusti 16.8.2021 alkaen

13.08.2021

Kirjaston kaikki kuusi kirjastoyksikköä Turussa sekä Opettajankoulutuslaitoksen kirjasto Raumalla avataan kulkuoikeudellisten yliopistolaisten käyttöön rajoitetuin palveluajoin. Kirjastojen opiskelutilat ja ryhmätyöhuoneet ovat käytössä rajoitetusti, kirjastojen 24/7-tilat ovat auki kulkuoikeuksien sallimina aikoina. Raision sanomalehti- ja pienpainatepalvelut palvelee asiakkaita etukäteisvarauksella.

Kirjastot avataan rajoitetusti 10.8.2020 alkaen

01.07.2020

Yliopisto kehottaa välttämään kokoontumista kampuksella.

Kirjaston kaikki kuusi kirjastoyksikköä Turussa ja Opettajankoulutuslaitoksen kirjasto Raumalla ovat toistaiseksi avoinna kulkuoikeudellisten yliopistolaisten käyttöön rajoitetuin palveluajoin.

Ota yhteyttä kirjastoon sähköpostitse osoitteeseen kirjasto@utu.fi, jos et kuulu yliopistoyhteisöön ja sinulla on kysymyksiä kirjaston aineistojen tai tilojen käytöstä tai omista lainoistasi.
 

Kirjat kiertävät #koronastahuolimatta – varatun aineiston noutopalvelulle kiitosta

24.04.2020

Opiskelun, opetuksen ja tutkimuksen edellyttämien aineistojen lainaaminen Turun yliopiston kirjastosta turvattiin poikkeusjärjestelyn avulla 1.4. alkaen. Turun yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnattu uusi varatun aineiston noutopalvelu Turussa ja Raumalla on otettu vastaan ilahtuneesti ja aktiivisesti – kirjasto kiittää sydäntälämmittävästä palautteesta!