Asiasana: tietoaineistot

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Elsevierin aineistot laaja-alaisesti käytössä

01.06.2023

Elsevierin monitieteiset tiedelehdet ja kirjat ovat laaja-alaisesti Turun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä. Katsaus Elsevierin tietokantojen käyttölukuihin kertoo Turun yliopiston kolme käytetyintä Elsevierin lehteä ja kirjaa sekä avaa abstrakti- ja sitaatiotietokanta Scopuksen käyttötapoja Turun yliopistossa. 

Knovel Academic – luotettavaa tietoa oluen valmistuksesta

02.05.2023

Kaikkien yliopistolaisten käyttöön ostettu Knovel Academic on teknisen tiedon palvelu, joka sisältää yli 4000 e-kirjaa, artikkeleita, konferenssijulkaisuja ja tietoja muista tärkeistä tekniikan alan lähteistä. Oluen valmistamisen prosessikin avautuu Knovelin avulla aivan uudella tavalla, oli kyse maltaasta tai oluttankista.

Eurostat – Euroopan unionin tilastoja ja dataa

24.04.2023

Kiinnostaisiko tietää, missä Euroopan maissa muovipakkauksien kierrätysmäärä on korkein? Tai haluaisitko tietää, missä EU-maassa on korkein työttömyysaste? Entä kiinnostaisiko tieto siitä, montako pakolaista tuli Suomeen vuonna 2018? Mikä on Euroopan inflaatiovauhti?

Oppiportista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista

14.03.2023

Kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille yliopistolaisille on tarjolla ajankohtaista ja luotettavaa tietoa Oppiportti-palvelusta. Oppiportti on yksi Turun yliopiston kirjaston hankkimista e-aineistoista, johon kaikilla yliopistolaisilla on käyttöoikeus mistä tahansa milloin tahansa.