Asiasana: Rehtori

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Thank you for your paticipation in EC2UForum2021

21.05.2021

The EC2U Forum 2021 is now over. Now we can enjoy the new ideas, contacts and discussion generated by the forum. Turku says Thank you.

We will meet again on Friday 24th of September when we have our first Science Battle. In the raffle the firs competitors are University of Pavia, University of Poitiers and University of Turku. On the last friday on September 2022 will compete the teams from Alexandru Ioan Cuza University of Iasi, University of Coimbra, Friedrich Schiller University of Jena and University of Salamanca.

EC2U kehittää 7 eurooppalaisen yliopiston yhteistyötä - ilmoittaudu mukaan foorumiin

03.05.2021

Seitsemän eurooppalaisen yliopiston yhteinen European Campus of City-Universities (Yliopistojen ja kaupunkien eurooppalainen kampus, EC2U) -allianssi foorumi järjestetään 19.—21. toukokuuta. Turun yliopiston järjestämän tapahtuman ydinteemoina ovat sosiaalinen kestävyys, kaupunkien ja yliopistojen välinen yhteistoiminta sekä mikrokredentiaalit ja opiskelijoiden sitoutuminen opiskeluun. Koko tapahtumaan tai sen osiin ilmoittautuminen on nyt avoinna.

Korona ei sammuttanut juhlavuoden iloa

11.01.2021

Koronapandemia muokkasi vahvasti Turun yliopiston 100-vuotisjuhlavuotta, mutta vuoteen sisältyi myös paljon iloa, onnistumisia ja kohtaamisia. Juhlavuoden ohjausryhmän puheenjohtaja, emeritaprofessori Riitta Pyykkö summaa vuoden todeten, että kaikki se, mitä pystyimme järjestämään, onnistui erinomaisesti. – Erityisen iloinen olen siitä, että juhlavuosi ei ollut vain yliopistolaisten vaan kaikkien kaupunkilaisten juhla, Pyykkö sanoo.