Asiasana: utu100

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Korona ei sammuttanut juhlavuoden iloa

11.01.2021

Koronapandemia muokkasi vahvasti Turun yliopiston 100-vuotisjuhlavuotta, mutta vuoteen sisältyi myös paljon iloa, onnistumisia ja kohtaamisia. Juhlavuoden ohjausryhmän puheenjohtaja, emeritaprofessori Riitta Pyykkö summaa vuoden todeten, että kaikki se, mitä pystyimme järjestämään, onnistui erinomaisesti. – Erityisen iloinen olen siitä, että juhlavuosi ei ollut vain yliopistolaisten vaan kaikkien kaupunkilaisten juhla, Pyykkö sanoo.

Turun yliopiston tutkijakollegiumit järjestävät Turun kaupunginkirjastossa yleisöluentosarjan

28.02.2020

Koronavirustilanteesta johtuen luentosarja on siirretty syksylle 2020. Katso uudet luentoajat alta.

Turun yliopiston tutkijakollegiumit TIAS (Turku Institute of Advanced Studies) ja TCSM (Turku Collegium for Science and Medicine) järjestävät Turun kaupunginkirjastossa kaikille kiinnostuneille avoimen yleisöluentosarjan. Sarjassa kollegiumien tutkijat kertovat omasta tutkimuksestaan yliopistossa. Luentosarja alkaa 3.3. ja kestää 11.5 asti.

Turun yliopisto sata vuotta – juhlavuosi täynnä ohjelmaa

09.01.2020

Maailman ensimmäisen suomenkielisen yliopiston, Turun yliopiston, 100-vuotisjuhlaa vietetään tänä vuonna monin suurin ja pienin tapahtumin. Vuoden aikana on myös useita kaikille avoimia tapahtumia ulkoilmasyntymäpäiväjuhlasta Tiedemarkkinoihin. Lisäksi luvassa on lukuisia kiinnostavia yleisöluentoja ja näyttelyitä monen muun ohessa.