BioCity Symposium lähestyy – rekisteröitymiseen on aikaa elokuun 11. päivään saakka

03.08.2023

BioCity Symposiumin rekisteröityminen on auki 11.8.2023 saakka. BioCity Symposium on Turun bio- ja molekyylilääketieteilijöiden tärkein vuosittainen kokoontuminen, ja se järjestetään tänä vuonna otsikolla Sculpting tissues – Cells, matrix and forces. 
 

Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa 24. elokuuta. Symposiumin pääpuhujana on EMBOn johtaja Fiona Watt, jonka esitys kertoo ihmisihon kantasoluista ja niiden dynamiikasta. Muita kutsuttuja puhujia ovat mm. professori Erik Sahai The Francis Crick Institute:sta, professori Christopher Chen Harvardin yliopistosta sekä professori Rachel Lennon Wellcome Trust Centre for Cell-Matrix Research -tutkimuskeskuksesta. 

Tämän vuoden BioCity Symposiumissa keskitytään solujen ja niiden mikroympäristön väliseen vuorovaikutukseen terveiden kudosten rakentamiseksi, sekä siihen, kuinka säätelyhäiriöt lopulta johtavat sairauksiin.

BioCity Symposium on suunnattu molekyyli-, solu- ja rakennebiologian, biolääketieteen ja kliinisen tutkimuksen tutkijoille, jotka työskentelevät yliopistoissa ja yrityksissä. Huomattava osuus osallistujista on tohtorikoulutettavia ja postdoc-tutkijoita. 

BioCity Symposiumin järjestää BioCity Turku -organisaatio, jonka päätehtävänä on tukea bio- ja molekyylitieteiden tutkimusta Turun yliopistossa ja Åbo Akademissa. 

Tämä vuoden visuaalinen ilme pohjautuu Sirpa Särkijärven teokseen Transcription 87 (Erased). For the memory of the indigenous people victimised in residential schools.

BioCity Symposiumilla on pitkät perinteet, nyt järjestettävä tapahtuma on sarjassaan jo 32.   

Luotu 03.08.2023 | Muokattu 07.09.2023