Ranska, humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (3 v + 2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos...

• olet kiinnostunut kielistä, kulttuurista ja viestinnästä
  • haluat kouluttautua ranskan kielen ja kulttuurin asiantuntijaksi.

Ranskan kielen opiskelijana saat monipuolisen koulutuksen, joka antaa valmiudet suuntautua ja erikoistua erityypisiin kieliasiantuntija tehtäviin. Oppiaineessa on asiantunteva ja innostunut henkilökunta, jonka antama opetus perustuu uusimpaan tietoon ja tutkimukssen.

Turun yliopistossa sinulla on mahdollisuus valita sivuaineita laajasta valikoimasta, ja rakentaa tutkintosi täysin omien kiinnostustesi ja tulevaisuudensuunnitelmiesi mukaiseksi.

Valintakokeissa on mahdollista saada myös useamman kielen opinto-oikeus. Opintojesi aikana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä vaihtoon ulkomaiseen yliopistoon, ja myös kotikampuksella on lukuisia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja tutustumismahdollisuuksia eri kieliin ja kulttuureihin.

Ranskan opiskelija Totte Pajuniemi
Vaihtovuosi Aix-en-Provencessa on varmasti opiskeluvuosien yksi kohokohdista!
Totti Pajuniemi
Get inspired by the future.
Meiltä valmistut työhön, joka innostaa ja inspiroi.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• kielten opettaja
  • tutkija
  • tiedottaja
  • suunnitelija
  • konsultti
  • kehittämispäällikkö
  • kääntäjä
  • yrittäjä

Ranskan kieltä pääaineena opiskelleet työskentelevät usein kielten opettajina. Ranskaa opiskelleet hakeutuvat myös kotimaisten tai kansainvälisten yritysten, kulttuurilaitosten, organisaatioiden tai median palvelukseen - viestinnän, myynnin, viennin, hallinnon tai tutkimuksen tehtäviin.