Italia, humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (3 v + 2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet innostunut italian kielestä ja kulttuurista
  • sinua kiinnostavat kielen rakenteet ja kehitys sekä kulttuurin eri ilmenemismuodot
  • haluat tietää lisää Suomeen ja Italiaan liittyvistä yhteiskunnallisista kysymyksistä
  • haaveilet kansainvälisestä urasta

Tullaksesi hyväksytyksi italian opiskelijaksi sinun ei tarvitse osata italian kieltä entuudestaan. Opinnoissa kielellisiä, yhteiskunnallisia ja  kulttuuriin liittyviä ilmiöitä analysoidaan syvällisesti eri näkökulmista. Italian kielen opiskelijana saat monipuolisen koulutuksen, joka antaa sinulle mahdollisuuden erikoistua erityyppisiin kieliasiantuntijan tehtäviin: esimerkiksi kääntäjäksi, italian opettajaksi, tutkijaksi tai kansainvälisessä ympäristössä toimivaksi erityisasiantuntijaksi.

Turun yliopistossa sinulla on mahdollisuus valita sivuaineita laajasta valikoimasta, ja rakentaa tutkintosi omien kiinnostustesi ja tulevaisuudensuunnitelmiesi mukaisesti. Opintojesi aikana sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä vaihtoon ulkomaiseen yliopistoon, ja kotikampuksella on lukuisia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen.

Valintakokeessa on mahdollista saada useamman kielen opinto-oikeus.

Get inspired by the future.
Meiltä valmistut työhön, joka innostaa ja inspiroi.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• kielten opettaja