Italia, humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (3 v + 2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet innostunut italian kielestä ja kulttuurista
  • kiinnostunut kielen rakenteista ja kehityksestä sekä kulttuurin eri ilmenemismuodoista
  • haluat tietää lisää Suomeen ja Italiaan liittyvistä yhteiskunnallisista kysymyksistä
  • haaveilet kansainvälisestä urasta

Oppiaineessa on asiantunteva ja innostunut henkilökunta, jonka antama opetus perustuu uusimpaan tietoon ja tutkimukseen. Kielellisiä, yhteiskunnallisia ja  kulttuuriin llittyviä ilmiöitä analysoidaan syvällisesti ja eri näkökulmista.

Italian opinnot tarjoavat hyvän kielitaidon ja yleissivistävän pohjan esimerkiksi matkailun, kaupan ja hallinnon tehtäviin. Turun yliopistossa sinulla on myös mahdollisuus valita sivuaineita laajasta valikoimasta, ja rakentaa tutkintosi omien kiinnostustesi ja tulevaisuudensuunnitelmiesi mukaiseksi.

Valintakokeissa on mahdollista saada myös useamman kielen opinto-oikeus. Opintojesi aikana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä vaihtoon ulkomaiseen yliopistoon, ja myös kotikampuksella on lukuisia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen.

Get inspired by the future.
Meiltä valmistut työhön, joka innostaa ja inspiroi.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• kielten opettaja