Tietotekniikka, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri (3 v + 2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet innostunut uusista teknologioista, kuten tulevaisuuden tietoliikenteestä ja tiedon käsittelystä, tekoälystä, robotiikasta tai koneiden ja ihmisten vuorovaikutuksesta
  • olet kiinnostunut ohjelmoinnista
  • haluat olla etujoukoissa rakentamassa tulevaisuuden tietoyhteiskuntaa

Tietotekniikan koulutus valmistaa opiskelijat monipuolisesti sekä nykyisten että tulevaisuuden teknologioiden hyödyntämiseen. Diplomi-insinööritutkinnon suorittaneiden työllisyystilanne on maassamme hyvä, ja työpaikka valmistuneille on käytännössä varma. DI-koulutus antaa opiskelijalle valmiudet työskennellä IT-alan osa-alueilla eri yhteiskunnan aloilla niin Suomessa kuin ulkomailla.

Tarjoamme sinulle asiantuntevaa ja aallonharjalla olevaa tietotekniikan koulutusta aidosti monitieteisen yliopiston vahvuuksia hyödyntäen. Opintoihisi voit yhdistää teknologian lisäksi mitä tahansa opintoja Turun yliopiston laajasta tarjonnasta ja näin muovata tutkinnosta varmasti itsesi näköisen.

Työ- ja opiskeluyhteisömme on tiivis, aktiivinen ja kansanvälinen. Alemman korkeakoulututkinnon eli kandidaatin tutkinnon (TkK) suoritettuasi sinun on mahdollista opiskella ylempi tutkinto englanninkielisessä kansainvälisessä maisteriohjelmassa.

Sitaatti sci tt peltotalo 12
Meillä on opiskelijoiden kesken hyvä yhteishenki, ja henkilökunta on palautemyönteistä, mikä näkyy koulutuksen kehittämisessä. Uramahdollisuudet ovat todella monimuotoiset, ja alan jatkuvassa muutoksessa sekä opiskelu että työ pysyy haastavana ja kiinnostavana!
Mika Peltotalo
tietotekniikan opiskelija
Get inspired by the future.
Meiltä valmistut työhön, jossa voit ideoida ja innovoida uutta.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• ohjelmistosuunnittelija
  • ohjelmistokehittäjä
  • projektitutkija
  • projektipäällikkö
  • pelikehittäjä
  • järjestelmäasiantuntija
  • sovellussuunnittelija
  • teknologiajohtaja
  • senior software engineer
  • senior consultant

Valmistu ICT-alan asiantuntijaksi Turun yliopistosta!