Asiasana: Johtamisen ja yrittäjyyden laitos

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Näyteluentoja taloustieteessä

Aika

9.4.2019 klo 14.00 - 15.00
Taloustieteen professorin tai apualaisprofessorin (tenure track) tehtävän hakijat pitävät näyteluennon tiistaina huhtikuun 9. päivänä 2019 Turun kauppakorkeakoulun luentosalissa Lähi-Tapiola seuraavan aikataulun mukaisesti: Klo 14.05 Janne Tukiainen ” Resurssikirous ja Hollannin tauti” Klo 14.30...

Uudistuminen avainasemassa perheyritysten jatkuvuudelle

25.03.2019

Perheyritykset ovat suomalaisen yhteiskunnan tukipilareita. Uudistuva perheyritys – Perhe, omistajuus ja liiketoiminta -kirjan kirjoittajat Krista Elo-Pärssinen ja Jarna Heinonen kuitenkin muistuttavat, että perheyritysten täytyy uudistua, että näin on seuraavatkin sata vuotta.

Turun yliopiston johtamalle konsortiolle lähes kolme miljoonaa euroa Euroopan komission H2020 -ohjelmasta

04.12.2018

Kulttuurialan ja luovien alojen taloudellista kasvua ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta edistävälle Developing Inclusive & Sustainable Creative Economies (DISCE) -konsortiolle on myönnetty kolmen vuoden tutkimusrahoitus Euroopan komission tavoitellusta Horisontti 2020 -ohjelmasta. Turun kauppakorkeakoulun johtamisen ja yrittäjyyden laitoksen johtamaan konsortioon kuuluu arvostettuja yhteiskunta- ja taloustieteilijöitä, kulttuurijohtajia ja luovan alan asiantuntijoita kuudesta Euroopan eri maasta.