Asiasana: Kieli- ja viestintäopintojen keskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Turun yliopiston Olli-Pekka Lindgren valittu Vuoden kieltenopettajaksi

21.11.2019

Suomen kieltenopettajien liitto myöntää vuosittain Vuoden kieltenopettaja -tunnustuksen, jolla liitto haluaa tuoda esille korkeakoulujen ja vapaan sivistystyön tekemän kieli- ja kulttuuriopetuksen merkitystä. Tänä vuonna tunnustus myönnettiin Turun yliopiston opettajalle Olli-Pekka Lindgrenille.

Studia Generalia: Student access, wellbeing and digital literacy

Aika

14.11.2019 klo 16.15 - 17.45
University Teacher Kelly Raita, CeLCS, UTU:Student access, wellbeing and digital literacy As part of our 40th anniversary celebrations CeLCS invites you to join our Studia Generalia lecture series 26.9. - 21.11.2019.The series explores the themes of language, culture and communication in the 21st...

Multilingual in Business -diplomit 2019

27.09.2019

Kieli- ja viestintäopintojen keskuksen liikeviestinnän opettajat ovat Euroopan kielten päivänä 26.9. perinteisesti palkinneet kieli- ja viestintäopinnoissaan erityisen ansioituneita opiskelijoita. Vuoden 2019 Multilingual in Business -diplomi  on myönnetty kolmelle opiskelijalle. 

Kielivalinnat

Kielivalinnat ja kauppatieteiden opinnot

​Kohtaavatko kansainvälistymisstrategiat ja opiskelijoiden motivaatio?

Laaja kielitaito ja käytännön monikielisyys ovat korkealle priorisoituja koulutuksellisia tavoitteita niin kansallisella ja EU:n tasolla kuin talouselämässäkin. Kielitaito on edellytys menestykselliselle tutkimus- tai työjaksolle ulkomailla.