Asiasana: Kieli- ja viestintäopintojen keskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Die PWD 2020

24.09.2020

Die Absolventen der Prüfung Wirtschaftsdeutsch International (PWD) wurden zum erfolgreichen Abschluss mit einem Empfang an der Deutschen Botschaft geehrt.

PWD-tutkinnon (kansainvälinen saksan talouskielen tutkinto) 2020 menestyksekkäästi suorittaneet saivat diplominsa Saksan suurlähetystön vastaanotolla 17. syyskuuta.

Kirjallisen viestinnän opinnot kieli- ja viestintäopintojen keskuksessa

Suomen kielen kirjallisen viestinnän tavoitteena on kehittää opiskelijan viestinnällistä osaamista ja tukea opiskelijaa kehittymään asiantuntijaksi. Kirjallisen viestinnän opintojen tavoitteena on, että opiskelija saavuttaa sellaisen kirjallisen taidon, jota tarvitaan opinnoissa, työelämässä ja omalla tieteenalalla.

Kieli- ja viestintäopintojen keskuksen opettajien yhteystiedot

Turussa opettajien työtiloja on Agorassa, Caloniassa ja kauppakorkeakoulussa (TuKKK). Opettajan nimeä napsauttamalla pääsee opettajan henkilökohtaisiin lisätietoihin, mm. puhelinnumeroon.

Suurimmalla osalla Kievin opettajista ei ole kiinteitä vastaanottoaikoja, vaan opiskelijat sopivat tapaamisesta opettajan kanssa sähköpostitse. Sivutoimiset tuntiopettajat ovat tavattavissa vain opetuksen yhteydessä.

Laitoksen muut yhteystiedot löytyvät tästä.

Turun yliopiston Olli-Pekka Lindgren valittu Vuoden kieltenopettajaksi

21.11.2019

Suomen kieltenopettajien liitto myöntää vuosittain Vuoden kieltenopettaja -tunnustuksen, jolla liitto haluaa tuoda esille korkeakoulujen ja vapaan sivistystyön tekemän kieli- ja kulttuuriopetuksen merkitystä. Tänä vuonna tunnustus myönnettiin Turun yliopiston opettajalle Olli-Pekka Lindgrenille.