BTK kuvitus

Lääketieteellisen tiedekunnan alumnitoiminta

Lääketieteellinen tiedekunta haluaa pitää yllä tiiviitä suhteita alumneihinsa valmistumisen jälkeenkin. Tule mukaan alumnitoimintaan! 

Alumnina pysyt ajan tasalla kotiyliopistosi kuulumisista ja sinusta tulee osa aktiivista tuhansien osaajien alumniverkostoa. Pääset myös pitämään yhteyttä vanhojen opiskelukavereiden kanssa, verkostoitumaan uusien opiskelijoiden ja tulevien kollegojesi kanssa, ja jakamaan heille kullanarvoisia vinkkejä ja kokemuksia. Halutessasi pääset myös vaikuttamaan yhteiskunnan päättäjiin ja terveydenhuollon kehittämistyöhön.

Liity alumniksi

Liity Turun yliopiston alumnirekisteriin

Kuulumalla Turun yliopiston alumnirekisteriin yhteytesi kotiyliopistoon säilyy ja saat tietoa yliopiston ja lääketieteellisen tiedekunnan kuulumisista, tapahtumista alumneille sekä osallistumisen mahdollisuuksista. Muistathan liittyessäsi käyttää sähköpostiosoitetta, josta sinut tavoittaa myös valmistumisen jälkeen.

 

Turun Lääketieteenkandidaattiseuran alumnitoiminta

Turun Lääketieteenkandidaattiseuran alumnitoiminta aloitettiin vuonna 2016 ylläpitämään TLKS-henkeä ja tarjoamaan valmistuneille entisille seuralaisille ainutlaatuisia elämyksiä. 

Lue lisää

Hoitotieteen opiskelijoiden ainejärjestö Adaptuksen alumnitoiminta

Adaptuksen alumnijäsenenä pääset pitämään yhteyttä vanhojen opiskelukavereiden kanssa, verkostoitumaan uusien opiskelijoiden ja tulevien kollegojesi kanssa, jakamaan kullanarvoisia vinkkejä ja kokemuksia kanssahoitotieteilijöille ja tietysti nauttimaan kaikista Adaptuksen jäseneduista. 

Lue lisää