opiskelijoita puutarhalla

Opiskelu matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa

Luonnontieteiden parissa sinusta tulee ihminen, jolla on kyky muuttaa maailmaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden opiskella monipuolisesti kansainvälisessä oppimisympäristössä kaikkia luonnontieteiden aloja. Voit valita opintoja monitieteisen yliopiston eri aloilta ja luoda itse oman tulevaisuutesi valitsemalla sivuaineita yksilöllisesti. Kampuksellamme kaikki tieteenalat sijaitsevat lähellä toisiaan, joten osallistuminen muiden alojen opetukseen on helppoa.

Koulutamme opiskelijoistamme oman tieteenalansa vankkoja osaajia. Opiskelijamme pääsevät laajentamaan osaamistaan opintokokonaisuuksilla, joihin kuuluu monitieteistä tiimityöskentelyä. Opiskelijamme harjoittelevat myös projektien hallintaa, esiintymistaitoja ja muita työelämässä tarvittavia taitoja.

Meiltä valmistuvat maisterit työllistyvät muun muassa opettajiksi, sairaalafyysikoiksi ja -kemisteiksi, järjestelmäasiantuntijoiksi, tuotekehittäjiksi, geologeiksi, ympäristöasiantuntijoiksi, vakuutusmatemaatikoiksi, paikkatietosuunnittelijoiksi sekä tutkijoiksi.

Opiskelijat kertovat:

Tiedekunnan omat opiskelijalähettiläät

Hilla Nieminen
Luonto ja sen ilmiöt ovat aina kiinnostaneet minua. Turun yliopistossa kurssisisällöt ja mahdollisuudet vaikuttivat mielestäni monipuolisilta, ja juuri sellaisilta, joista olen kiinnostunut luomaan itselleni tulevaisuuden.
Hilla Nieminen
kemian opiskelija
opiskelijalähettiläs 2021-2022
Annika Karhula
Inspiroivaa on se, että nämä opinnot vievät oikeasti kohti omaa ammattia ja tulevaisuuden töitä - jokainen kurssi on askel eteenpäin. Viihtyisä opiskeluympäristö ja opiskelijakaverit antavat myös kummasti lisäboostia!
Annika Karhula
kemian opiskelija