Asiasana: Tietojärjestelmätiede

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Digikyvykkyys-hanke pilotoi uutta konseptia: teknologiayritys Everon sai uusia ideoita opiskelijayhteistyössä

27.05.2019

Digikyvykkyys-hankkeen tavoitteena Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa on luoda uusia toteutuksia yrityksissä tunnistettuihin digikyvykkyyden tarpeisiin. Hankkeen ensimmäiseen Kokeile&Kysy-pilottiin osallistui teknologiayritys Everon, joka sai yhteistyössä opiskelijoiden kanssa uusia ideoita tuotekehitykseen ja tuotteiden käyttöön liittyvän ymmärryksen vahvistamiseen. Tutustu Everonin ja opiskelijoiden kokemuksiin!

KyberVALIOT-hankkeen fyysinen kyberturvallisuuslaboratorio avattu Salossa

12.04.2019

KyberVALIOT-hankkeessa kehitetään kyberturvallisuuslaboratorion palveluja ja ekosysteemiä Salo IoT Campukselle. Laboratorio tarjoaa alkuvaiheessa alueen IoT-toimijoille ja valmistavalle teollisuudelle kyberturvallisuusaiheisen yhteistyöalustan. Mukana ovat Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijat, opettajat ja tutkijat. 

Tietotekniikan hyödyntäminen kunnissa edellyttää verkostomaista kehitystyötä ja aktiivista ydinryhmää (Väitös: FM Timo Kestilä, 2.11.2018, tietojärjestelmätiede)

30.10.2018

Timo Kestilä pureutuu väitöskirjassaan tietotekniikan hyödyntämisen johtamiseen kahdessa kuntaverkostossa. Kestilän mukaan kunnat voivat hyödyntää tietotekniikkaa entistä paremmin ja tarjota uudenlaisia palveluita kuntalaisille. Kuntapäättäjien on syytä tiedostaa verkostojen johtamisen poikkeavan perinteisestä kuntapalvelujen johtamisesta.