Asiasana: Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Kuljetusvahinkokysely - vastaa ja vaikuta

08.05.2020

Kuljetusvahinkojen minimointi on erityisen tärkeää, kun Suomi lähtee toipumaan Korona-kriisistä ja kilpailukyky on viritettävä äärimmilleen. Kuljetusvahinkoja ja -turvallisuutta selvitetään laajalla kyselyllä, joka kohdistuu kaikkiin kuljetuksiin ja kuljetusmuotoihin.

Merenkulun ja satamatoimintojen perusteet 9.-10.9.2020 Helsingissä

31.03.2020

Viime päivinä on konkreettisesti noussut esille satamien ja merilogistiikan merkitys osana huoltovarmuutta poikkeustilanteessa. Merenkulun ja satamatoimintojen perusteet perehdyttää osallistujat merisektorin toimintaan. Käyntännönläheisyyttä ja konkreettisuutta koulutuspäiviin tuo laiva- ja satamavierailu.

Erikoiskuljetukset 30.9.-1.10.2020 Jyväskylässä

19.02.2020

Erikoiskuljetukset-koulutus on perinteisesti järjestetty eri puolilla Suomea. Tällä kertaa vuorossa on Jyväskylä ja osana koulutusta vieraillaan Valmet Technologies Oy:n Rautpohjan tehdasalueella. Koulutuksen alkuperäinen ajankohta oli 13.-14.5.2020, mutta ajankohtaa on siirretty koronavirusepidemian seurauksena.

SataDiLogis – Kohdataanko? INNOA – STARTTIA – TYÖTÄ 5.3.2020 Raumalla

14.02.2020

Tutkimus, kehitys ja innovaatioiltapäivä kokoaa yhteen yrityksiä, oppi- ja tutkimuslaitoksia sekä muita toimijoita Turun yliopiston Rauman kampukselle. Tavoitteena on motivoida yrityksiä ja oppi- ja tutkimuslaitoksia yhteistyöhön. Erityisesti teknologia-alojen osaajapulaan pyritään vastaamaan innostamalla nuoria hakeutumaan teknisen alan koulutukseen eri koulutusasteilla.