Asiasana: Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

SataDiLogis – Kohdataanko? INNOA – STARTTIA – TYÖTÄ 5.3.2020 Raumalla

14.02.2020

Tutkimus, kehitys ja innovaatioiltapäivä kokoaa yhteen yrityksiä, oppi- ja tutkimuslaitoksia sekä muita toimijoita Turun yliopiston Rauman kampukselle. Tavoitteena on motivoida yrityksiä ja oppi- ja tutkimuslaitoksia yhteistyöhön. Erityisesti teknologia-alojen osaajapulaan pyritään vastaamaan innostamalla nuoria hakeutumaan teknisen alan koulutukseen eri koulutusasteilla.

Mediakutsu: Työturvallisuutta edistävä tilaisuus kokoaa satama- ja logistiikka-alan toimijat Vantaalle 16.1.

09.01.2020

Riittävällä perehdyttämisellä ja osaamisen varmistamisella on suuri merkitys työturvallisuuteen ja työtapaturmien ennaltaehkäisyyn. Opastaminen, oppiminen ja työturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeää kaikille satamissa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville. Turvallinen satama ­­­– opastaen ja oppien -tilaisuus tuo edellisvuosien tapaan yhteen alan toimijoita eri puolilta Suomea. Median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen.

Turvallinen satama – opastaen ja oppien kokoaa Vantaalle satama- ja logistiikka-alan toimijoita 16.1.2020

08.01.2020

Riittävällä perehdyttämisellä ja osaamisen varmistamisella on suuri merkitys työturvallisuuteen ja työtapaturmien ennaltaehkäisyyn. Opastaminen, oppiminen ja työturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeää kaikille satamissa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville.

Jokaisella on oikeus oppia omalla tavallaan. Tilaisuuden tavoitteena on edistää satamien ja satamasidonnaisen logistiikan työturvallisuutta. Yhteisellä työturvallisuuskulttuurilla on suuri merkitys kaikille turvallisen työskentely-ympäristön saavuttamisessa.

Rahtauksen ja kuljetusvastuun perusteet

Aika

11.11.2020 klo 9.00 - 12.11.2020 klo 16.00
Perehdyttävä tietopaketti rahtauksesta, vastuista ja velvollisuuksista. Koulutuksessa syvennytään pääasiassa meri- ja maantiekuljetusten kauppa- ja kuljetussopimuksissa käytettäviin erilaisiin ehtoihin ja niiden keskinäiseen suhteeseen. Koulutuksessa perehdytään myös rahtaukseen ja...