Asiasana: information resources

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Elsevierin aineistot laaja-alaisesti käytössä

01.06.2023

Elsevierin monitieteiset tiedelehdet ja kirjat ovat laaja-alaisesti Turun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä. Katsaus Elsevierin tietokantojen käyttölukuihin kertoo Turun yliopiston kolme käytetyintä Elsevierin lehteä ja kirjaa sekä avaa abstrakti- ja sitaatiotietokanta Scopuksen käyttötapoja Turun yliopistossa. 

Knovel Academic – luotettavaa tietoa oluen valmistuksesta

02.05.2023

Kaikkien yliopistolaisten käyttöön ostettu Knovel Academic on teknisen tiedon palvelu, joka sisältää yli 4000 e-kirjaa, artikkeleita, konferenssijulkaisuja ja tietoja muista tärkeistä tekniikan alan lähteistä. Oluen valmistamisen prosessikin avautuu Knovelin avulla aivan uudella tavalla, oli kyse maltaasta tai oluttankista.

Oppiportista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista

14.03.2023

Kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille yliopistolaisille on tarjolla ajankohtaista ja luotettavaa tietoa Oppiportti-palvelusta. Oppiportti on yksi Turun yliopiston kirjaston hankkimista e-aineistoista, johon kaikilla yliopistolaisilla on käyttöoikeus mistä tahansa milloin tahansa.

Women and Social Movements in Modern Empires since 1820 – tietokanta sukupuolentutkimukseen

03.05.2022

Minkälaista oli naisten elämä Ranskan siirtomaissa Pohjois-Afrikassa 1800- ja 1900-luvuilla? Miten kiinalaisnaiset suhtautuivat länsimaiseen lääketieteeseen, jonka yhdysvaltalaiset terveyslähetyssaarnaajat toivat Kiinaan? Millainen oli filippiiniläisnaisten äänestysoikeustaistelu? Women and Social Movements in Modern Empires since 1820 -tietokannassa voimme tutkia maailmanhistoriallisia teemoja, erityisesti kolonisaatiota, kansanliikkeitä ja postkolonialismia naisten näkökulmasta katsottuna.