Asiasana: information resources

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Women and Social Movements in Modern Empires since 1820 – tietokanta sukupuolentutkimukseen

03.05.2022

Minkälaista oli naisten elämä Ranskan siirtomaissa Pohjois-Afrikassa 1800- ja 1900-luvuilla? Miten kiinalaisnaiset suhtautuivat länsimaiseen lääketieteeseen, jonka yhdysvaltalaiset terveyslähetyssaarnaajat toivat Kiinaan? Millainen oli filippiiniläisnaisten äänestysoikeustaistelu? Women and Social Movements in Modern Empires since 1820 -tietokannassa voimme tutkia maailmanhistoriallisia teemoja, erityisesti kolonisaatiota, kansanliikkeitä ja postkolonialismia naisten näkökulmasta katsottuna.  

ClinicalKey Student

02.02.2022

ClinicalKey Student on  lääketieteellinen oppimisalusta, joka helpottaa sekä oppimista että informaation jalostamista tiedoksi. Aineisto sisältää yli 200 arvostettua kurssikirjaa, yli 850 niihin liittyvää videota ja lähes 90 000 kuvaa.

Disability in the Modern World – tietokanta vammaistutkimukseen

12.01.2022

Disability in the Modern World on tietokanta vammaistutkimukseen ja myös vammaisoikeusliikkeen historiaan. Sisältö on kiinnostava monien eri aihealueiden näkökulmasta, kuten koulutus, oikeusasiat, lainsäädäntö ja politiikka, media, taide, urheilu, kulttuuri, rotu, sukupuoli ja seksuaalisuus, sota, teollisuus ja teknologia.