Asiasana: information resources

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Knovel Academic – luotettavaa tietoa oluen valmistuksesta

02.05.2023

Kaikkien yliopistolaisten käyttöön ostettu Knovel Academic on teknisen tiedon palvelu, joka sisältää yli 4000 e-kirjaa, artikkeleita, konferenssijulkaisuja ja tietoja muista tärkeistä tekniikan alan lähteistä. Oluen valmistamisen prosessikin avautuu Knovelin avulla aivan uudella tavalla, oli kyse maltaasta tai oluttankista.

Oppiportista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista

14.03.2023

Kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille yliopistolaisille on tarjolla ajankohtaista ja luotettavaa tietoa Oppiportti-palvelusta. Oppiportti on yksi Turun yliopiston kirjaston hankkimista e-aineistoista, johon kaikilla yliopistolaisilla on käyttöoikeus mistä tahansa milloin tahansa.

Women and Social Movements in Modern Empires since 1820 – tietokanta sukupuolentutkimukseen

03.05.2022

Minkälaista oli naisten elämä Ranskan siirtomaissa Pohjois-Afrikassa 1800- ja 1900-luvuilla? Miten kiinalaisnaiset suhtautuivat länsimaiseen lääketieteeseen, jonka yhdysvaltalaiset terveyslähetyssaarnaajat toivat Kiinaan? Millainen oli filippiiniläisnaisten äänestysoikeustaistelu? Women and Social Movements in Modern Empires since 1820 -tietokannassa voimme tutkia maailmanhistoriallisia teemoja, erityisesti kolonisaatiota, kansanliikkeitä ja postkolonialismia naisten näkökulmasta katsottuna.  

ClinicalKey Student

02.02.2022

ClinicalKey Student on  lääketieteellinen oppimisalusta, joka helpottaa sekä oppimista että informaation jalostamista tiedoksi. Aineisto sisältää yli 200 arvostettua kurssikirjaa, yli 850 niihin liittyvää videota ja lähes 90 000 kuvaa.