Asiasana: Kumppanuudet ja sidosryhmäyhteydet

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Vierailu Tansaniaan nosti esiin yliopistojen yhteistyön tuloksia ja suunnitelmia yhteistyön laajentamiseksi

23.04.2024

Ryhmä suomalaisten korkeakoulujen rehtoreita ja tutkijoita vieraili Tansaniassa tutustumassa päättymässä olevan kahdeksan korkeakoulun kehitysyhteistyöhankkeen tuloksiin sekä onnistuneeseen kahden vuosikymmenen mittaiseen tutkimus- ja koulutusyhteistyöhön Turun ja Dar es Salaamin yliopistojen välillä.

Opiskelijat pohtivat tulevaisuuden taitoja ja merkkipaaluja Future Me -alumnityöpajassa

19.04.2024

Turun yliopiston opiskelijat osallistuivat hiljattain innovatiiviseen henkilökohtaisen tulevaisuuden tutkimiseen keskittyvään Future Me -alumnityöpajaan, joka järjestettiin yrittäjyystila Konttorissa. Turun yliopiston alumnin futuristi Anna Ryzhovan vetämä tapahtuma tarjosi osallistujille ainutlaatuisen tilaisuuden soveltaa tulevaisuudentutkimuksen periaatteita ja kuvitella tulevaisuuden urapolkuja. 

NUAS CONFERENCE ON RESPONSIBLE INTERNATIONALISATION 2023

Aika

28.11.2023 klo 9.00 - 29.11.2023 klo 14.00
NUAS Nordic dialogue on responsible university internationalisation in a changing world continues in a conference in Turku, Finland in November 27-29, 2023. In recent years, international academic cooperation has become increasingly dependent on political, economic, and social contexts. This...

Seminaari tutkimuksen ja elinkeinoelämän yhteistyöstä kestävän kehityksen vauhdittamiseksi

08.03.2023

Liikesivistysrahasto, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu ja Handelshögskolan vid Åbo Akademi kokoontuivat 28.2.2023 TSE OP-saliin pohtimaan kauppatieteellisen tutkimuksen ja elinkeinoelämän yhteistyömuotoja kestävän kehityksen vauhdittamiseksi. Tutkijoiden puheenvuorojen läpileikkaavana teemana oli tulevaisuusorientoituneisuus, jossa korostuvat vastuullisuus, kestävyys ja yrittäjyysekosysteemien edistäminen. Seminaarin tallenne on nyt katsottavissa.

Kiitos kaikille seminaarin osallistujille!

Turun yliopiston siemenrahoitusta saaneet hankkeet edistävät kansainvälistä yhteistyötä

26.09.2022

Kymmenelle Turun yliopiston hankkeelle myönnettiin rahoitus Opetus- ja kulttuuriministeriön strategiarahoituksen kansainvälisyysohjelman globaalihankkeille suunnatussa siemenrahoitushaussa. Koulutukseen, terveydenhuoltoon ja kestävyyteen keskittyviä hankkeita toteuttaa monipuolinen ja asiantunteva kumppanuusverkosto.