Asiasana: Turun yliopiston Brahea-keskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Parempia palveluja pienvenesatamissa Itämeren alueella

16.10.2020

Useat EU-rahoitteiset projektit ovat työskennelleet pienvenesatamien turvallisuuden ja infrastruktuurin parantamiseksi viime vuosina. Asiantuntijat Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Latviasta ovat yhdistäneet voimansa kehittääkseen parempia palveluja pienvenesatamissa koko keskisen Itämeren alueella. CBSmallPorts-projekti keskittyy energiatehokkuuteen ja alueen yhteiseen markkinointiin.

Erikoistu monikulttuurisuuden asiantuntijaksi – haku käynnissä 4.11. asti

01.10.2020

Monikulttuurisuuden asiantuntijan erikoistumiskoulutus (40 op) tarjoaa eri alojen ammattilaisille mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistaan kansainvälisestä liikkuvuudesta, maahanmuutosta ja maahanmuuton hallinnasta, kotoutumisesta, kulttuurisesta moninaisuudesta sekä monikielisyydestä. Koulutus antaa valmiudet monikulttuurisuuden hyödyntämiseen työelämän voimavarana.

Osta tilalta -päivä kutsuu varsinaissuomalaiset kuluttajat makumatkalle maalle

08.09.2020

Tulevana lauantaina 12.9. varsinaissuomalaiset kuluttajat voivat valita yli 30 maatilasta itselle kiinnostavimmat vierailukohteet. Osta tilalta -päivänä pääsee kurkistamaan tämän päivän maatilan elämään ja ruoan tuotannon menetelmiin sekä tekemään herkullisia ostoksia maatilojen puodeista. Turun yliopisto on mukana tapahtuman järjestämisessä niin valtakunnallisesti kuin Varsinais-Suomen alueella.

Pelaamallako ymmärrystä moninaisuudesta? PELIMO-mobiilipeli alakoulun opetuksessa ja kulttuurisen moninaisuuden käsittelyssä

Aika

1.10.2020 klo 14.00 - 24.11.2020 klo 16.00
"Pelaamallako ymmärrystä moninaisuudesta?" Tule kuulemaan, miten PELIMO-mobiilipeliä voidaan hyödyntää alakoulun opetuksessa ja kulttuurisen moninaisuuden käsittelyssä. PELIMO funkar också på svenska!Lanseeraustilaisuus : Torstai 1.10.2020 klo 14-16 Pelaamallako ymmärrystä moninaisuudesta? PELIMO-...

Meriklusterin vahvuus on osaamisessa

11.08.2020

Suomen meriklusterin osaamisen tasoa ja sen kehittämistarpeita ja -toimenpiteitä selvitettiin hiljattain valmistuneessa MEROS-hankkeessa. Tutkimus korostaa korkeatasoisen osaamisen merkitystä Suomen meriklusterin vahvuutena. Oppilaitosyhteistyö ja oppisopimusjärjestelmän kehittäminen sekä koko meriklusterin yhteistyö ovat tärkeitä osaamisen vahvistamisessa.