Asiasana: kuljetuslogistiikka

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Lastiturvallisuustyöryhmä kokoontuu Kaarinassa 6.6.2022

27.05.2022

Seuraava LASTU-tapaaminen Kaarinassa MacGregor Finland Oy:n isännöimänä on nimensä mukaisesti tapaaminen eli vihdoinkin lähiosallistuminen on mahdollista. Kaikki turvallisuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan ja verkostoitumaan. Lastiturvallisuustyöryhmän tavoitteena on edistää turvallisuutta ja kuljetusten laadun nostamista läpi koko kuljetusketjun yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Lastiturvallisuustyöryhmä LASTU kokoontuu virtuaalisesti 6.4.2022

25.03.2022

LASTUn tavoitteena on edistää turvallisuutta ja kuljetusten laadun nostamista läpi koko kuljetusketjun yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Kaikki turvallisuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan ja verkostoitumaan.

Lastiturvallisuustyöryhmälle uusi puheenjohtaja

10.01.2022

Lastiturvallisuustyöryhmän (LASTU) virtuaalitapaamisessa 14.12.2021 LASTUn puheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin Jukka Huumarkangas Valmet Technologiesilta ja varapuheenjohtajaksi Hanna Lammintaus Havatorilta. Antti Vanhala Jyväskylän ammattikorkeakoulusta jatkaa sihteerinä ja Anne E. Suominen Turun yliopistosta tiedottajana.

Lastiturvallisuustyöryhmä kokoontuu Tampereella 14.12.2021

20.10.2021

Lastiturvallisuustyöryhmän eli LASTUn tavoitteena on edistää turvallisuutta ja kuljetusten laadun nostamista läpi koko kuljetusketjun yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Kaikki turvallisuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan ja verkostoitumaan.

Raportti suosittaa yhteistyön lisäämistä kuljetusketjuissa

10.11.2020

Turun yliopiston Brahea-keskuksen Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskuksen (MKK) tekemän raportin mukaan yhteistyön lisääminen kuljetusketjuissa olisi tärkeää. Suoritetun kyselyn vastaajista kaksi kolmasosaa ilmoitti, että yritys suunnittelee kuljetusta ja sen toteuttamista yhdessä alihankkijoiden kanssa. Yhteistyön taso vaihtelee keskusteluista lastaussuunnitelmaan tekoon yhdessä. Pyrkimyksenä pitäisi olla koko kuljetusketjun käsittävä riskienhallintapolitiikka.