Asiasana: library

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen kirjastoaineistot muuttavat Arcanumin kirjastoon 16.1.2023 alkaen

11.01.2023

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen aineistot siirretään vaiheittain Teutorin kirjastosta uuteen Arcanumin kirjastoon. Ensimmäisenä siirretään yleiskokoelman kirjat, lehdet ja sarjat, jotka ovat poissa käytöstä 16.1.2023 alkaen. Kurssikirjat muutetaan myöhemmin Arcanumiin ja ne ovat ovat poissa käytöstä 14.2.2023 alkaen. Muutto vaikuttaa myös Teutorin kirjaston tiloihin, sillä kirjaston toinen kerros suljetaan muuton ajaksi.

Kirjastot avataan rajoituksin 10.1.2022 alkaen yliopistoyhteisön jäsenille

07.01.2022

Kirjaston kaikki kuusi kirjastoyksikköä Turussa sekä Opettajankoulutuslaitoksen kirjasto Raumalla avataan kulkuoikeudellisten yliopistolaisten käyttöön normaalein palveluajoin 10.1.2022. Kirjastojen opiskelutilat ja ryhmätyöhuoneet ovat käytössä toistaiseksi, kirjastojen 24/7-tilat ovat auki kulkuoikeuksien sallimina aikoina. Raision sanomalehti- ja pienpainatepalvelut palvelee asiakkaita etukäteisvarauksella.

Kirjastot avataan rajoitetusti 16.8.2021 alkaen

13.08.2021

Kirjaston kaikki kuusi kirjastoyksikköä Turussa sekä Opettajankoulutuslaitoksen kirjasto Raumalla avataan kulkuoikeudellisten yliopistolaisten käyttöön rajoitetuin palveluajoin. Kirjastojen opiskelutilat ja ryhmätyöhuoneet ovat käytössä rajoitetusti, kirjastojen 24/7-tilat ovat auki kulkuoikeuksien sallimina aikoina. Raision sanomalehti- ja pienpainatepalvelut palvelee asiakkaita etukäteisvarauksella.

Varattavat vierailuajat kirjaston tiloihin

14.04.2021

Turun yliopiston kirjasto avaa rajoitetusti kirjastotilat yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön ma 19.4.2021 alkaen. Kirjastoissa on mahdollista selata kokoelmia sekä käyttää laitteita ja opiskelutiloja varaamalla vierailuaika etukäteen sähköpostitse. Kirjaston tiloissa on noudatettava yliopiston koronaohjeissa kuvattuja suojatoimia, mukaan lukien kasvosuojuksia ja 2 metrin suojaetäisyyttä.

Asio-varausjärjestelmän ohjeet

Asio-varausjärjestelmässä on mahdollista varata kirjaston tiloja ja laitteita yhteensä 2h / päivä ja enintään kaksi kuukautta ennakkoon.

Asio-järjestelmää voi käyttää myös mobiililaitteella.