Täydennyskoulutus

Kasvatustieteiden tiedekunnan alumnitoiminta

​Opiskelijaelämä on kenties jo ohi, mutta yliopistolaisuus ei pääty valmistumiseen! Haluamme pitää tiiviisti yhteyttä alumneihimme, tervetuloa mukaan!

Tiedekunnan alumnitoiminta tarjoaa mahdollisuuksia valmistumisen jälkeiseen yhteydenpitoon opiskelutovereiden ja vanhan opinahjon kanssa. Voit pysyä ajantasalla kotiyliopistosi tutkimuksesta, koulutuksesta ja tapahtumista tilaamalla uutiskirjeemme, osallistua tapahtumiimme tai ryhtyä vaikkapa mentoriksi opiskelijalle.

Haluamme myös jatkuvasti kehittää alumnitoimintaamme - millä tavoilla sinä haluaisit osallistua tiedekunnan toimintaan ja sen kehittämiseen, tai mitä toivoisit tiedekunnan alumneilleen tarjoavan? Kerro ideasi meille! 

Tutustu alumnitoimintaamme ja tule mukaan! 

  Tietoa alumnitoiminnasta

  Toivotamme alumnimme lämpimästi tervetulleiksi mukaan tiedekunnan tapahtumiin ja toimintamme kehittämiseen. Alumninamme voit tukea tiedekuntamme tutkimuksen, opetuksen tai vaikkapa yritysyhteistyön kehittämistä tai voit tarjota opiskelijoillemme arvokkaita työelämäyhteyksiä. 

   Tiedekuntamme alumnien tietoja ylläpidetään yliopiston alumnirekisterissä. Nykyisin valmistuvien yhteystiedot siirtyvät rekisteriin suoraan. Ennen vuotta 2016 valmistuneet voivat liittyä mukaan täällä. Voit tarkistaa omat tietosi ottamalla yhteyttä alumni@utu.fi

   Kerro myös omat ideasi ja toiveesi meille

   Kasvatustieteiden tiedekunta pyrkii tiivistämään yhteistyötä valmistuneiden, tämänhetkisten opiskelijoiden sekä tiedekunnan välillä. Kehitämme alumnitoimintaa yhteistyössä yliopiston alumnikoordinaattorin, alumniyhdistysten ja opiskelijoiden ainejärjestöjen kanssa. Yhteystietomme löydät tämän sivun "ota yhteyttä"-osiosta

   Liity alumniksi

   Kasvatustieteiden tiedekunnan alumneja ovat kaikki kasvatustieteiden laitoksella tai opettajankoulutuslaitoksella tutkinnon suorittaneet, opiskelleet ja työskennelleet.

   > Liity mukaan!

   Alumninamme:

   • saat alumniuutiskirjeen 3-5 kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä saat kutsuja tiedekuntamme tapahtumiin, tietoa tarjoamistamme erikoistumis- ja täydennyskoulutuksista sekä ajankohtaisia uutisia tutkimuksestamme, koulutuksestamme ja muista ajankohtaisista kuulumisistamme
   • voit osallistua tiedekuntamme järjestämiin tapahtumiin, joista tiedotamme alumnikirjeessä, tiedekunnan Facebook-sivulla sekä tällä sivulla
   • voit toimia mentorina nykyiselle opiskelijalle vuosittain käynnistyvissä mentorointiohjelmissa (lue lisää mentoroinnista). Mentorina toimimalla saat itsekin tuoreita ajatuksia ja virikkeitä omalla työurallasi kehittymiseen!
   • voit jakaa kokemuksiasi ja kertoa työstäsi tai urasi kehittymisestä opiskelijoille erilaisissa tilaisuuksissa tai työelämäkursseilla tai tarjota opiskelijoillemme harjoittelupaikkaa tai gradun aihetta 
   • voit auttaa meitä kehittämään opetustamme, tutkimustamme tai yhteistyötämme - ota yhteyttä ja kerro meille ideasi!
   • saat tietoa ja tukea työllistymiseen ja uran eri vaiheisiin liittyen Turun yliopiston työelämäpalveluiden kautta
   • voit tukea tutkijoita ja opiskelijoita tukemalla Turun yliopistoa 
   Alumnitapahtumat

   Järjestämme vuosittain keväällä alumneillemme ja muille tiedekuntamme tutkimuksesta ja koulutuksesta kiinnostuneille Kasvatuksen kevätpäivän, jonka ohjelmaan sisältyy alumneille oma alumni-iltapäivä.

   Kutsumme alumneja säännöllisesti myös mm. ajankohtaisiin seminaareihimme ja erilaisiin vaihteleviin tilaisuuksiin.

   Pysy kuulolla ja tule mukaan!

   Aikaisempia tapahtumia:

   Ota yhteyttä

   Tiedekunnassa alumniasioita suunnittelee ja kehittää yvv- ja alumnitoimikunta. Haluatko tietää lisää alumnitoiminnastamme tai kertoa meille ideoitasi? Ota yhteyttä, jutellaan lisää:

   apulaisprofessori Niina Junttila (pj), OKL
   opetusneuvos Petri Haltia, OKM
   laitosjohtaja, lehtori Kristiina Heikkilä, OKL
   professori Piia Seppänen, KTL
   lehtori Annukka Jauhiainen, KTL
   professori Pasi Koski, OKL
   johtava rehtori Tapio Heino, RNK
   rehtori Vesa Valkila, TNK
   tiedekuntapäällikkö Anu Warinowski
   palvelupäällikkö Ulla Kiviaho, henkilöstöpalvelut
   koulutussuunnittelija Anni Mäki, koulutuksen toimiala
   Silja Salminen, Opex ry
   Sara Pajunen, Katko ry
   Puheenjohtaja, Opekas ry
   dekaani Marja Vauras, asiantuntijajäsen
   opintopäällikkö Mari Broberg, koulutuksen toimiala, asiantuntijajäsen

    

   Opiskelijajärjestöjen alumnitoiminta: