Kauppatieteet, Turku, kauppatieteiden kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri (3 v + 2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet innovatiivinen, vastuuntuntoinen ja ratkaisukeskeinen
  • olet kiinnostut yritysten, oraganisaatioiden tai työyhteisöjen toiminnasta, kehittämisestä tai johtamisesta
  • haluat haastavalle ja monipuoliselle uralle asiantuntija- tai johtotehtäviin

Turun kauppakorkeakoulu kouluttaa opiskelijoistaan yrittäjähenkisiä, innovatiivisia ja vastuullisia tulevaisuuden päättäjiä ja asiantuntijoita, joilla on erinomaiset valmiudet työskennellä kansainvälisissä toimintaympäristöissä. Turun kauppakorkeakoulun ilmapiiri on yhteisöllinen sekä kansainvälinen ja yritysyhteistyö on tiivistä. Laaja oppiaine- ja kurssitarjonnan ansiosta voit rakentaa yksilöllisen, monipuolisen ja kilpailukykyisen tutkinnon.

Kauppatieteen kandidaatin (KTK) tai maisterin (KTM) tutkinto avaa sinulle valmistumisen jälkeen useita eri urapoluja ja mahdollisuuksia sekä hyvän työllistymisen. Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana valitset koulutusohjelmaksesi laskentatoimen ja rahoituksen; markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tai taloustieteen.

Laskentatoimen ja rahoituksen koulutusohjelma tarjoaa kattavat perustiedot ja akateemisen pohjan toimia laskentatoimen ja rahoituksen tai muissa vastaavissa talouden ja hallinnon tehtävissä, kuten esimerkiksi yritysten ja yhteisöjen talouden, rahoituksen tai yritysjuridiikan erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Koulutusohjelmassa voit erikoistua laskentatoimen ja rahoituksen tai yritysjuridiikan erikoistumissuuntiin.

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen koulutusohjelmasta valmistuneet osaavat luoda ja kehittää vastuullista ja eettistä liiketoimintaa, joka yhdistää asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti uudet tarpeet ja mahdollisuudet markkinoilla. Ohjelman erikoistumissuunnat ovat markkinointi, toimitusketjujen johtaminen sekä digitaalinen liiketoiminta. Ohjelmaa tukeva talousmaantiede tarjoaa myös opiskelijoille mielenkiintoisia opintojaksoja ja alansa keskeisiä sisältöjä.

Taloustieteen koulutusohjelma sopii opiskelijalle, jota kiinnostaa talouselämä ja yhteiskunnalliset asiat. Koulutus antaa analyyttiset taloustieteelliset valmiudet vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin yrityksissä, rahoituslaitoksissa ja julkisella sektorilla.

Anna-Reetta Grönroos Tukkkn opiskelija
Olin itsepintaisesti päättänyt viettää opiskeluvuoteni Suomen Turussa ja Turun kauppakorkeakoulussa. Tänne lopulta pääsin, ja olen ollut kaikkeen tyytyväinen!
Anna-Reeta Grönroos, kauppatieteen yo
Get inspired by the future.
Meiltä saat tutkinnon, joka avaa ovia.

Koulutuksesta valmistuvien uramahdollisuuksia

Laskentatoimea ja rahoitusta opiskelevat:

• talousjohtaja
  • talouspäällikkö
  • auktorisoitu tilintarkastaja
  • business controller
  • accounting advisor
  • salkunhoitaja
  • sijoitus-, riski-tai yritysanalyytikko
  • finance advisor
  • veroasiantuntija

Markkinointia ja arvoketjujen johtamista opiskelevat:

• markkinointisuunnittelija-, päällikkö tai -johtaja
  • avainasiakaspäällikkö tai -johtaja
  • järjestelmäasiantuntija tai -suunnittelija
  • teknologiajohtaja
  • viestintä- ja digiasiantuntija
  • konsultti
  • toimitusketjujen asiantuntija
  • chief supply chain officer
  • toimitusjohtaja
  • digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä
  • liikepaikkasuunnittelun asiantuntija

Taloustiedettä opiskelevat:

• ekonomisti
  • tutkimuspäällikkö
  • toimitusjohtaja
  • analyytikko
  • neuvonantaja
  • taloustoimittaja

"Hain ykkösenä just Turun kauppikseen!"

Sinua voisi kiinnostaa myös

Asiasanat: kauppatiede