Asiasana: Suomen Akatemia

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Turun yliopisto mukana strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamassa hankkeessa

17.11.2021

Suomen Akatemian yhteydessä toimiva Strategisen tutkimuksen neuvosto on myöntänyt rahoituksen Monimuotoisuus, luottamus ja kansisuuntainen kotoutuminen (Mobile Futures) -konsortiohankkeelle. Konsortiota johtavan Åbo Akademin lisäksi tutkimusta tehdään Turun yliopistossa, Turussa toimivassa Siirtolaisuusinstituutissa ja Oulun yliopistossa. Ensimmäiselle kolmelle vuodelle myönnetty rahoitus hankkeelle on 3,3 miljoonaa euroa, joista Turun osuus on 2,4 miljoonaa euroa. 

Aineistonhallintasuunnitelma Suomen Akatemian rahoituspäätöksen maksatuksen ehtona – TY:n DMP:n hyväksymisprosessi ja kesän aikataulut

17.05.2021

Syksystä 2020 lähtien Turun yliopiston sisäiseen hyväksymisprosessiin Suomen Akatemian myöntämän rahoituksen vastaanottamisessa on tullut merkittäviä muutoksia. Rahoituksen ehtona on, että aineistonhallintasuunnitelma (jatkossa DMP) on toimitettava Suomen Akatemialle myönteisen rahoituspäätöksen jälkeen ja yliopiston sekä yksikön tulee sitoutua suunnitelman sisältöön. Turun yliopiston tutkimuksen tukipalvelut auttavat myönteisen rahoituspäätöksen saanutta tutkijaa DMP:n teossa. Jotta tarjottu tukipalvelu on mahdollisimman hyvää, haluamme muistuttaa tulevan kesän aikatauluista.