Asiasana: palkinto

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Ensimmäinen Sakari Alhopuro -palkinto professori Kalervo Väänäselle ja saaristoluontokuvaaja Jaakko Ruolalle

19.10.2022

Sakari Alhopuron säätiön hallitus on myöntänyt Sakari Alhopuro -palkinnon professori Kalervo Väänäselle ja luontokuvaaja Jaakko Ruolalle. Tunnustus myönnettiin vaikuttavasta työstä, jota palkitut ovat tehneet Saaristomeren suojelun edistämiseksi. Nyt ensimmäistä kertaa myönnetty palkinto on suuruudeltaan 50 000 euroa, ja summa jaetaan tasan palkinnonsaajien kesken.

Turun normaalikoulu, Sote- ja Tekoäly-akatemiat saivat Suomen dialogiteko 2021 -tunnustukset

11.05.2022

Turun normaalikoulu, Sote-akatemia ja  Tekoäly-akatemia ovat saaneet Erätauko-säätiön Suomen dialogiteko 2021 -tunnustukset. Demokratian, luottamuksen ja keskustelukulttuurin vahvistamiseen tehtävästä pitkäjänteisestä työstä kertova tunnustus myönnettiin poikkeusolojen vuoksi peräti lähes 70:lle toimijalle, aiemmin tunnustuksen on saanut vain yksi toimija.

Jingwen Jiangin väitöstutkimukselle palkinto

25.11.2021

Jingwen Jiang on palkittu ansiokkaasta väitöstutkimuksestaan. Palkinnon myönsi oppimisen pulmien tutkimiseen ja ratkaisemiseen keskittynyt Niilo Mäki -säätiö. Säätiö jakoi palkinnot 30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi kahdelle väitöstutkimukselle, joissa on uudenlaisia yhtymäkohtia oppimista tai oppimisvaikeuksia käsittelevän tuoreen tutkimustiedon sekä käytännön välille.