Sitaatti_sci_biotekniikka_Emma-Talvitie_opiskelija

Opiskele diplomi-insinööriksi Turun yliopistossa

Tekniikan alan yliopistokoulutus monialaisessa ja kansainvälisessä Turun yliopistossa on avain tulevaisuuden työelämään. Diplomi-insinöörien kysyntä kasvaa niin Turussa, Suomessa kuin maailmallakin, joten valmistumisen jälkeen työpaikka löytyy helposti.

Valmistuminen alan asiantuntijaksi antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet tulevaisuuden ongelmien ratkaisemiseen. Meillä voit valita sivuaineesi monitieteisen yliopiston laajasta kurssivalikoimasta ja rakentaa omannäköisesi tutkinnon. Tekniikan koulutuksemme antaa sinulle lisäksi laajat liiketoimintataidot.

Neljä diplomi-insinöörin koulutusohjelmaa muodostavat vahvan tekniikan koulutuksen kokonaisuuden, joten pääset heti ensimmäisestä vuodesta alkaen osaksi tiivistä teekkariyhteisöä!

Turun yliopistoon perustetaan teknillinen tiedekunta 1.1.2021 alkaen. Uusi tiedekunta on aloittaessaan toimintansa yksi Turun yliopiston suurimmista tiedekunnista yli 2000 perus- ja jatkotutkintoa suorittavalla opiskelijallaan.

Tervetuloa teekkariksi Turun yliopistoon!
Meillä voit opiskella konetekniikkaa, materiaalitekniikkaa, biotekniikkaa tai tieto- ja viestintätekniikkaa.
biotekniikka emma mäkinen
Parasta ovat monipuoliset suuntautumismahdollisuudet työelämässä sekä turkulainen teekkarikulttuuri tasapainottamassa opiskeluarkea!
Emma Mäkinen
biotekniikan opiskelija
tietotekniikka miika peltotalo
Meillä on opiskelijoiden kesken hyvä yhteishenki, ja henkilökunta on palautemyönteistä, mikä näkyy koulutuksen kehittämisessä. Uramahdollisuudet ovat todella monimuotoiset, ja alan jatkuvassa muutoksessa sekä opiskelu että työ pysyy haastavana ja kiinnostavana!
Miika Peltotalo
tietotekniikan opiskelija