biotekniikka opiskelija

Opiskele diplomi-insinööriksi Turun yliopistossa – laajennamme tekniikan koulutustarjontaamme

Tekniikan alan yliopistokoulutus monialaisessa ja kansainvälisessä Turun yliopistossa on avain tulevaisuuden työelämään. Diplomi-insinöörien kysyntä kasvaa niin Turussa, Suomessa kuin maailmallakin, joten valmistumisen jälkeen työpaikka löytyy helposti.

Turun yliopistossa on koulutettu bio- ja tietotekniikan diplomi-insinöörejä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Syksyllä 2020 koulutustarjonta täydentyy konetekniikan ja materiaalitekniikan tutkinto-ohjelmilla, ja tietotekniikka laajenee tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelmaksi. Kaikkiin neljään diplomi-insinöörin tutkintokoulutukseen voi hakea kevään yhteishaussa 18.3.–1.4.2020.

Neljä diplomi-insinöörin koulutusohjelmaa muodostavat Turun yliopistoon vahvan tekniikan koulutuksen kokonaisuuden. Opiskelijat pääsevät heti ensimmäisestä vuodesta alkaen osaksi tiivistä teekkariyhteisöä.
 

Katso videolta, mitä mahdollisuuksia erilaiset tekniikan alat tarjoavat:

Tervetuloa teekkariksi Turun yliopistoon!
Meillä voit opiskella konetekniikkaa, materiaalitekniikkaa, biotekniikkaa tai tieto- ja viestintätekniikkaa.
biotekniikka emma mäkinen
Parasta ovat monipuoliset suuntautumismahdollisuudet työelämässä sekä turkulainen teekkarikulttuuri tasapainottamassa opiskeluarkea!
Emma Mäkinen
biotekniikan opiskelija
tietotekniikka miika peltotalo
Meillä on opiskelijoiden kesken hyvä yhteishenki, ja henkilökunta on palautemyönteistä, mikä näkyy koulutuksen kehittämisessä. Uramahdollisuudet ovat todella monimuotoiset, ja alan jatkuvassa muutoksessa sekä opiskelu että työ pysyy haastavana ja kiinnostavana!
Miika Peltotalo
tietotekniikan opiskelija
olli manner
Turun yliopiston tekniikan koulutuksen laajentaminen parantaa ajan mittaan merkittävästi Lounais-Suomen kansainvälistä kilpailukykyä ja kasvattaa osaajia paitsi alueelle, myös koko Suomen tarpeisiin.
Olli Manner
hallituksen puheenjohtaja, Elomatic Oy