Asiasana: tohtorikoulutus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Ulkomaille tohtoriopintoihin edetään moninaisia polkuja pitkin (Väitös: KM, FM Marja Peura, 3.6.2022, kasvatustiede)

Tohtoriopintoihin ulkomaille ei ole olemassa vain yhtä reittiä ja syytä, vaan ulkomailla tohtoriopintoja suorittavien polut opintoihin ja opintojen aikana ovat moninaiset. Aihetta väitöstutkimuksessaan selvittänyt Marja Peura havaitsi, että ulkomailla tohtoriopintoja tekee heterogeeninen joukko suomalaisia, jotka navigoivat poluillaan yksilöllisin tavoittein ja resurssein.

Uusi teknologian tohtoriohjelma DPT tuo yhteen yli 200 tekniikan alan tohtorikoulutettavaa

23.05.2022

Turun yliopiston tutkijakoulun UTUGS:n uusi teknologian tohtoriohjelma Doctoral Programme in Technology (DPT) aloitti toimintansa vuoden 2022 alussa. Samalla toimintansa lopettivat pitkään palvelleet matemaattis-tietotekninen (MATTI) ja molekulaaristen biotieteiden (MLS) tohtoriohjelmat, joiden piirissä olleet väitöskirjatutkijat siirtyivät DPT-tohtoriohjelmaan.

Mahdi Moghaddam voitti 3MT-kisan – edustaa Turun yliopistoa kansainvälisissä kilpailuissa

10.03.2022

Materiaalitekniikan tohtorikoulutettava Mahdi Moghaddam voitti Turun yliopiston Three Minute Thesis -kilpailun. Moghaddam edustaa Turun yliopistoa sekä Coimbra-ryhmän kansainvälisessä eurooppalaisille yliopistoille järjestetyssä 3MT-kilpailussa että ​SANORD-verkoston kansainvälisessä 3MT-kilpailussa.