Asiasana: yliopistopedagogiikka

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

EDutu! -webinaari antaa vinkkejä korkeakoulu- ja aikuisopetuksen etäopetuksen suunnitteluun

23.10.2020

Miten aikuisille kannattaa opettaa asioita tänä poikkeuksellisena aikana? Turun yliopiston korkeakoulupedagogiikan professori Mari Murtonen kertoo tutkimukseen pohjaten, mitkä olivat koronakevään etäopetuksen kompastuskiviä ja miten niitä ylitettiin. Verkossa lähetettävä alustus ja sitä seuraava keskustelu ovat osa kasvatustieteiden tiedekunnan EDutu! Kuullaan ja kuunnellaan -webinaarisarjaa.

Kurssit ja koulutukset

Tarjoamme lääketieteellisen tiedekunnan opetus- ja ohjaushenkilökunnan tarpeisiin räätälöityä pedagogista koulutusta sekä lyhyempiä koulutustilaisuuksia. 

Järjestämme myös tiedekunnan perustutkinto-opiskelijoille valinnaisopintoja Lääketieteellisen pedagogiikan opintopolun sekä Opiskelutaidot -verkkokurssin muodossa.
 

Lääketieteellisen tiedekunnan koulutuksen kehittämisyksikkö

Yksikön tehtäviin kuuluu sekä opettamisen ja opettajuuden että opiskelun tukeminen. Yksikkö järjestää opetushenkilökunnalle kursseja ja koulutusta, on mukana opetussuunnitelman uudistamisessa ja tukee opetuksen kehittämisessä eri tavoin, sekä ylläpitää ja kehittää perustutkinto-opiskelijoiden mentorointiohjelmia ja tiedekunnan palautejärjestelmää.