Asiasana: Luova kirjoittaminen

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Luovan kirjoittamisen mestarikurssilla työstetään proosakäsikirjoituksia kohti tavoitteita

09.02.2022

Turun yliopiston luovan kirjoittamisen kannatusyhdistys järjestää kaikille avoimen, maksullisen mestarikurssin. Kurssi tarjoaa käsikirjoitusta työstävälle kirjoittajalle erityisen tilaisuuden saada palautetta ja opastusta kirjallisuusalan huippuammattilaisilta. Kurssi järjestetään etäopetuksena. Näin tarjotaan mahdollisuus osallistua koulutukseen mistä päin maailmaa hyvänsä.

Toisten elämät – seminaari elämäkerran kirjoittamisesta 19.10.2019

23.08.2019

Kiehtovatko sinua todelliset elämäntarinat? Oletko haaveillut elämäkerran kirjoittamisesta, tai työstätkö jo sellaista? Turun yliopiston luovan kirjoittamisen oppiaine ja kannatusyhdistys ry. järjestävät kirjoittajille seminaarin, jonka aikana elämäkertakirjallisuuden kotimaiset huiput avaavat työtä menestysteostensa taustalla. Seminaaripäivä on suunnattu kaikille, jotka haluavat kirjoittaa elämäkerran toisesta ihmisestä.

Humanistisen tiedekunnan opinnot avoimessa yliopistossa

Turun yliopiston humanistisessa tiedekunnassa on laaja valikoima historia-aineita, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen aineita sekä kieli- ja käännöstieteitä. Humanististen tieteiden opinnot antavat hyvät valmiudet tulkita ja ymmärtää nykypäivän ilmiöitä ja tapahtumia sekä niiden kulttuurisia ja yhteiskunnallisia taustoja.