Asiasana: korkeakoulujen yhteistyö

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Turun korkeakoulujen yhteistyö syvenee – tavoitteena lisäävän valmistuksen osaamisen parantaminen Varsinais-Suomessa

25.08.2023

Turun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu ja Åbo Akademi tiivistävät yhteistyötään koskien lisäävää valmistusta. Tavoitteena on rakentaa hyvä yhteistyömalli, jossa tehdään yhteistyötä niin koulutuksen kuin yritysmaailmankin kanssa. Yhteen hiileen puhaltaminen vahvistaa Varsinais-Suomen lisäävän valmistuksen osaamista.

Turun yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen johto tapasi keskeisiä EU-toimijoita Brysselissä

14.04.2023

Vaikuttamisvierailuilla ylläpidetään ja vahvistetaan Turun yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen näkyvyyttä sekä yhteistyötä Brysselin toimijoiden suuntaan. Lisäksi varmistetaan, että yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen ääni kuuluu päätöksenteossa ja ne saavat tarvitsemansa tuen Euroopan unionilta myös tulevaisuudessa.

DemoDay innostaa lukiolaisia korkeakouluopintoihin

01.03.2023

Minkälaista on ohjata Viking Gracea? Miten autonomiset autot sekä dronet toimivat? Mitä bioanalyytikot tekevät? Lukion ensimmäisen vuoden opiskelijat saavat vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin uudenlaisessa tapahtumakonseptissa DemoDayssa. Turun korkeakoulujen 2.3.2023 yhteisesti järjestämässä tapahtumassa lukiolaiset pääsevät kampuksille tutustumaan tekniikan, luonnontieteiden sekä terveyden alan korkeakouluopintoihin.