Asiasana: Kasvitieteellinen puutarha

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

BioBlitz - Kartoitetaan kampuksemme eliölajit vuorokaudessa!

Aika

21.5.2022 klo 13.00 - 22.5.2022 klo 14.00
Turun yliopisto - University of Turku biodiversiteettiyksikkö järjestää BioBlitz -tapahtuman 21.-22.5.2022, missä tarkoituksena on kartoittaa yliopiston kampusalueen eliölajit vuorokaudessa. Haluaisitko sinä mukaan suureen kaupunkiympäristön kartoitustapahtumaan? Tapahtuma sopii kaikille, niin...

Virittäydy joulutunnelmaan kasvitieteellisessä puutarhassa ja seuraa uutta joulukalenteria puutarhan somessa

01.12.2021

Turun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa Ruissalossa nautitaan joulutunnelmasta koko joulukuun ajan. Kasvihuoneissa ja jättilummehuoneessa voi tutustua jouluisiin kasveihin ja mausteisiin sekä ihastella joulutähtipyramidia. Perheen pienimmät pääsevät etsimään viidakossa piileskeleviä tonttuja ja ihmettelemään lentävää tonttua. Seuraa myös puutarhan uutta joulukalenteria Instagramissa tai Facebookissa!

Lasten lauantait kasvitieteellisessä puutarhassa tarjoavat tiedetekemistä koko perheelle

28.09.2021

Turun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa lanseerataan lauantaina 2.10.2021 uusi tiedetapahtumasarja Lasten lauantai. Vuoden 2021 loppuun saakka jokaisen kuukauden ensimmäinen lauantai tarjoaa erityisesti lapsiperheille tiedetempauksia ja työpajoja, joissa päästään itse kokeilemaan ja tiedeseikkailemaan niin kasvihuoneille kuin laboratorioon. Tervetuloa mukaan!