Asiasana: kulttuuriala

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Kulttuurin ja luovien alojen toimijoiden valmiuksia vahvistetaan Raumalla – tervetuloa mukaan seminaariin 31.10.–2.11.2023

20.10.2023

Turun yliopisto järjestää Raumalla kulttuurin ja luovan alan toimijoille, yrittäjille ja organisaatioille suunnatun vuorovaikutteisen yhteistyöseminaarin, jonka tavoitteena on innovatiivisuuden edistäminen ja kumppanuuksien rakentaminen paikallistasolla. Tapahtuma on osa EU-rahoitteista, monikansallista tutkimushanketta, jossa pureudutaan eurooppalaisen maaseudun kulttuuri- ja luovien alojen erityispiirteisiin, tarpeisiin ja potentiaaliin.

Kaksi Eurajoella ja Raumalla toteutettavaa kulttuurihanketta osallistuu kaupunkien ulkopuolista kulttuuria tarkastelevaan kansainväliseen tutkimukseen

28.07.2023

Eurajoella ja Raumalla toteutettavat kulttuurihankkeet on tunnistettu esimerkkihankkeiksi kansainväliseen tutkimukseen, jossa tutkitaan kaupunkien ulkopuolisia kulttuuri- ja luovia aloja Euroopassa. Tutkimukseen valittiin yhteensä 12 eri puolilla Eurooppaa toteutettavaa kulttuurihanketta.

Dynamo-hanke tekee museoista kestävän tulevaisuuden rakentajia

07.10.2020

Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa alkanut DYNAMO-hanke tuottaa museoille uudenlaisen toimintatavan yhteisöllisinä tulevaisuuden rakentajina. Hankkeen vaikutuksesta museot luovat ihmisille mahdollisuuksia pohtia ja muuttaa tulevaisuuden suuntaa. Hanke toteutetaan yhdessä Suomen Metsämuseo Luston ja Itä-Suomen yliopiston Metsätieteiden osaston kanssa.