Asiasana: Johtaminen ja organisointi

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Tuore tutkimus kannustaa kehittämään työkaveruutta

02.06.2020

Turun kauppakorkeakoulun johtamisen ja organisoinnin oppiaineessa toteutettu Yhteistyön työyhteisö – TYÖ2 -hanke tutki työkaveruutta suomalaisessa työelämässä. Työsuojelurahaston rahoittama hanke haastaa perinteisen ylhäältä alas -johtamistyylin ja kääntää työyhteisöjen kehittämisessä huomion aktiiviseen työkaveriin, eli jokaiseen työyhteisön toimijaan.

Työystävänpäivän seminaari 13.2.2020

Aika: 13.2.2020 klo 13.00-16.00
Paikka: Turun kauppakorkeakoulu, ls 09

Aktiivisesta työkaveruudesta voimaa sinun ja työyhteisösi arkipäivään!

Millaisessa työympäristössä työkaveruus kukoistaa?

Työyhteisöt koostuvat työkavereista, joista jokainen vaikuttaa oman työyhteisönsä arkeen. Aktiivinen työkaveri tiedostaa oman toimijuutensa ja toteuttaa sitä rakentavalla tavalla. Työkaveruustaidot ovat työelämän uusi ammattitaito!

KTT, dosentti Riku Santalasta työelämäprofessori Turun yliopistoon

02.10.2019

KTT, dosentti Riku Santala on nimitetty työelämäprofessoriksi (Professor of Practice) Turun yliopistoon. Professuuri on kolmevuotinen ja sivutoiminen. Työelämäprofessorina Riku Santala edistää Turun yliopistossa vastuullisen johtajuuden tematiikkaa tutkimuksessa ja koulutuksessa ja toimii asiantuntijana Turun kauppakorkeakoulun strategisessa kehittämisessä.

Opiskelu johtamisen ja organisoinnin oppiaineessa

Johtamisen ja organisoinnin aineen kandidaatti- ja maisteriopinnot tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden tutustua liiketoiminnan johtamisen periaatteisiin sekä organisaatioiden inhimillisiin dynamiikkoihin.